Aile Bakanlığı açıkladı: Eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin TL konut desteği! İşte şartlar...

Aile Bakanlığı eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin TL konut desteği sağlanacağını açıkladı. İşte konut desteği parası almak için gereken şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, eşi vefat etmiş sosyal yardım faydalanıcısı kadınlara yönelik yeni bir desteği hayata geçireceklerini belirterek, “Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı kapsamında 2.023 adet konut temini sağlayacağız. Toplamda 607 milyon TL bütçemiz ile hane başına 300 bin TL destek vereceğiz” dedi.

KONUT DESTEK PARASI ALMAK İÇİN ŞARTLAR NELER?

Bakan Yanık, konut projesinin kapsamına ilişkin açıklamalarda bulunarak, söz konusu destekten eşi vefat etmiş ve 18 yaş altı en az 3 çocuğa sahip olan sosyal yardım faydalanıcısı kadınların yararlanabileceğini bildirdi.

Aile Bakanlığı açıkladı: Eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin TL konut desteği! İşte şartlar... ile ilgili etiketler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.