Ahu Tuğba bombayı patlattı: 'Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan için bileklerini kesti'

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu, şu sıralar 'külot' açıklamasıyla gündemden düşmeyen türkücü İzzet Yıldızhan ile 30 yıl önce aşk yaşadığını canlı yayında itiraf etmişti. Programa telefon bağlantısıyla katılan Ahu Tuğba, yaşanan aşkı doğrulayarak şaşırtan açıklamalarda bulundu. Soylu'nun İzzet Yıldızhan için intihara kalkışıp bileklerini kestiğini açıklamasıyla hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler şoke oldu.

Bahar Candan, Ebru Polat, Nihat Doğan'ın yorumlarıyla Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu bir zamanlar ünlü türkücü İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Yeşilçam’ın yıldız isimlerinden Ahu Tuğba ise yayına telefonla bağlanarak yıllar önce yaşanan aşkı doğruladı.

Ahu Tuğba bombayı patlattı: 'Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan için bileklerini kesti'

Geçtiğimiz günlerde kadın şarkıcılar hakkında ''Sahneye de külotla çıkmasınlar ya" şeklindeki çıkışı ile en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen İzzet Yıldızhan farklı bir konu ile gündeme geldi. Sisi lakaplı Türkiye'nin en çok tanınan transeksüellerinden Seyhan Soylu ise magazin gündemine bomba gibi düşen bir itirafta bulunarak herkesi şaşkına çevirdi.

 

AHU YAĞTU GEÇMİŞTE YAŞANAN AŞKI DOĞRULADI

Seyhan Soylu canlı yayındaki itirafında bir zamanlar İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadıklarını söyledi. Al Sana Haber yayına telefonla bağlanan Ahu Tuğba ise bu iddiaları doğrulayarak, Seyhan Soylu'nun İzzet Yıldızhan için çok acı çektiğini söyledi. Yağtu, "Çok sevdi, çok acı çekti. Bir bakıyordum uyumuyordu, omzumda ağlardı. Yatıp kalkıp İzzet... Ben böyle bir şey görmedim hayatımda. Böyle bir aşk, böyle acı çeken bir kadın görmedim." ifadelerini kullandı.

 Ahu Tuğba bombayı patlattı: 'Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan için bileklerini kesti' - Resim : 3

Ebru Yaşar'ın ''Seyhan, İzzet Yıldızhan için intihar etmiş, doğru mu?'' sorusuna Yağtu ise ''Sol bileğinde olması lazım... Bileklerini kesti.'' dedi. Programın sunucularından Nihat Doğan ise bu açıklamaların ardından Seyhan Soylu'nun bileğini kontrol ederek kesik izlerini görünce ''Vallahi iki kesik var. Sol bileğinde. Şok oldum yemin ederim. Falçatayla kesmiş, damarının üstü'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Ahu Tuğba bombayı patlattı: 'Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan için bileklerini kesti' - Resim : 4

Ahu Yağtu açıklamalarının devamında ''Kanlar içindeydi... Bileklerini bile bezle saramıyordum. Hastaneye ben getirdim.'' dedi.

Seyhan Soylu ayrıca imam nikahı kıydıklarına dair iddialar hakkında ise "Araya giren aracılardan, mafyalardan bir tane daha tehdit telefonu alırsam, savcılığa ayrılma sebebimize kadar anlatırım. Sakın... Ben öyle mafyadan korkmam. Bunu da herkes bile. Racon keser gibi telefon ediyorlar. Savcılığa gider sizi toparlattırırım." dedi. Sisi "İzzet Yıldızhan benim için yanıma yakıştırılan bir adam değildi" şeklinde görüş belirtti.

 

SEYHAN SOYLU'DAN AŞK İTİRAFI

30 yıl önce İzzet Yıldızhan ile birliktelik yaşadıklarını Seyhan Soylu şu sözlerle itiraf etmişti:

''İlla ki öğrenmek istiyorsunuz evet İzzet 30 yıl önceki enişten. O zaman daha henüz çıtırdım ve Kıro severdim.''

Yeliz Yeşilmen'in “Gerçekten aşk yaşadın mı imam nikahı kıydın mı?” şeklindeki sorusuna ise Soylu, ''Ben imam nikahı yapmadan kimse ile beraber olmam'' cevabını vererek imam nikahıyla evlendiklerini de itiraf etti.

Ahu Tuğba bombayı patlattı: 'Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan için bileklerini kesti' ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu Nihat Doğan sis Ebru Polat Ahu Tuğba Al Sana Haber

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.