İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu'nun eski sevgilisi çıktı! 30 yıl sonra şok itiraf

İzzet Yıldızhan'ın ''sahneye külotla çıkmayın'' sözlerine tepkiler dinmiyor... Sosyal medya kullanıcıları ve sanat camiasının ünlü isimleri tarafından eleştirilen Yıldızhan'a bir tepki de eski sevgilisi Seyhan Soylu'dan geldi. Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu ''Senden neden ayrıldığımı söylersem ortalık karışır.'' şeklinde bir çıkışta bulundu.

Flash TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan'ın gündem olan sahne kıyafeti açıklamasına sert çıktı.

BİR TEPKİ DE SEYHAN SOYLU'DAN

"Burası Türkiye! Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahne adabı diye bir şey var. Bir zahmet külot ve mayoyla sahneye çıkmayın. Aileler sizi seyrediyor. Çocuklarımız sizi izliyor. Biraz kendinize saygı duyurun" diyerek kadın meslektaşlarını hedef alan İzzet Yıldızhan'a bir tepki de eski aşkından geldi.

Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan‘ın canlı yayında Seyhan Soylu’ya yönelttiği bir soru kafaları karıştırdı. Bahar Candan, ''Bana Nihat Doğan söyledi. 'Seyhan Soylu ile İzzet Yıldızhan eskiden büyük aşk yaşamış' Anne o benim babam mı?” sorusuna, Seyhan Soylu da ''Ben Özel hayatımı konuşmuyorum'' cevabını verdi.

Bahar Candan'ın sorusunun ardından programın sunucularından Nihat Doğan, İzzet Yıldızhan - Seyhan Soylu aşkına gönderme yaparak “Ferhat Şirin için dağları delmiş. Padişaha söylemişler Ferhat diye biri Şirin için dağları delmiş diye. Padişah merak etmiş bu ne kadar güzel bir kız ki uğruna dağlar delinmiş. Hemen gidip kendime alayım bu kadar güzelse. Padişah atlamış gitmiş Şirin’in kapısının önüne demiş ki “ Şirin nerede çağırın” Şirin gelmiş. Şirin’i gören padişah demiş ‘Aman Yarabbi bu nasıl gudubet bir kız’ Ferhat’ ı çağırın demiş. “Ulan Ferhat Efendi bu kız için mi sen dağları deldin” Ferhat demiş ki “Siz bir de onu benim gözümden görün” ifadelerini kullandı.

''ÇOK ESKİ BİR OLAY...''

Bahar Candan ve Ebru Polat'ın “Sen bize gelince didik didik ediyorsun sana gelince konuşmuyorsun” şeklindeki sözlerinin üzerine Seyhan Soylu “Canım çok eski küllenmiş bir olay kapatın şimdi sırası değil” dedi.

SEYHAN SOYLU'DAN AŞK İTİRAFI

Seyhan Soylu 'Al Sana Haber' programı için Yeliz Yeşilmen ile pazara çıktı. İkili pazarda ''İzzet Yıldızhan ‘a don almaya geldik'' izleyenleri şaşkına çevirdiler. Soylu, Yeşilmen’in sorduğu bir soruya karşı net olarak ilk kez cevap verdi ‘’İlla ki öğrenmek istiyorsunuz evet İzzet 30 yıl önceki enişten o zaman daha henüz çıtırdım ve Kıro severdim.'' dedi.

Yeliz Yeşilmen’i yanına alarak pazara çıkan Seyhan Soylu ve İzzet Yıldızhan’a hem külot aldı hem de aşkını itiraf etmiş oldu.

Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen'in "Seninle ilişkisi de hep konuşulurdu ilk def itiraf ettin. Ne zaman yaşandı bu aşk ?” sorusuna “30 sene önce” diyerek bu eski aşkı itiraf ederek bombayı patlattı. Sonra bu diyalog stüdyoya taşındı.

Yeliz Yeşilmen'in “Gerçekten aşk yaşadın mı imam nikahı kıydın mı?” sorusuna ise Soylu, ''Ben imam nikahı yapmadan kimse ile beraber olmam'' cevabını verdi.

İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu'nun eski sevgilisi çıktı! 30 yıl sonra şok itiraf ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Seyhan Soylu Nihat Doğan Yeliz Yeşilmen Bahar Candan Al Sana Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.