Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde

Turgut Özal'ın oğlu ve TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'ın oy oranı ile ilgili söyledikleri güldürdü. Özal, "Kendi içimizde anketler yapıyoruz. Türkiye'yi geziyorum. Oy oranımız yüzde 25'in üzerinde." demesi üzerine sosyal medya kullanıcıları "Kendi içinizde bile yüzde 25'se vazgeç Ahmet." yorumları yaptı.

Haber Global kanalında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılan Turgut Özal'ın oğlu ve TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'ın oy oranı ile ilgili sözleri güldürdü. 

"KENDİ İÇİMİZDE ANKET YAPIYORUZ OY ORANIMIZ YÜZDE 25'İN ÜZERİNDE"

Buket Aydın'ın 'Baraj sorunu var mı?' sorusu üzerine kendi içlerinde anket yaptığını belirterek, "Oy oranımız yüzde 25'in üzerinde." dedi. 

İşte Özal'ın güldüren o sözleri:

"Bana sordular aylar önce ben demiştim ki yüzde 25 alıcaz biz. Çok iddialı konuşuyosun dediler. Ayıp etmemek için yüzde 25 dedim, daha da üstünde olabilir.

Kesinlikle baraj sorunumuz yok. Şu anda kendi içimizde yaptığımız anketlere göre Tek Parti'nin o oranı yüzde 25."

"KEDİMİN YÜZDESİ DAHA YÜKSEK ÇIKAR"

Twitter hesabında bile sadece 2 bin takipçisi olan Özal'ın bu sözleri sosyal medyada da alay konusu oldu. "Kendi içimizde anket yaparsak, benim kedimin yüzdesi daha yüksek çıkar." diyen kullanıcılar "Kendi içinizde bile yüzde 25'se vazgeç Ahmet." yorumları yaptı. 

İşte o tweetlerden bazıları:

Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerindeAhmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde - Resim : 2

Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde - Resim : 3

Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde - Resim : 4

 

Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde - Resim : 5

Ahmet Özal'ın paylaşımı güldürdü: Kendi içimizde anketler yapıyoruz oy oranımız yüzde 25’in üzerinde ile ilgili etiketler Buket Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.