Ahmet Kural korkuttu! Kemik tümörü operasyonu geçirdi

40 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural'ın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini endişelendirdi. Bir süredir rahatsız olan Kural, ameliyat masasına ayttı. Beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu geçiren oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru, Baba Parası, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi İkimiz gibi yapımlardaki rolleriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Ahmet Kural şu sıralar sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Şarkıcı Sıla ile olaylı ayrılığın ardından avukat Çağla Gizem Çelik'le yeni bir aşkla yelken açan Ahmet Kural sevenlerini korkuttu.

Çağla Gizem Çelik

AMELİYATI 5 SAAT SÜRDÜ

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Ahmet Kural, geçtiğimiz gün İstanbul'daki özel bir hastanede ameliyat oldu. Belinden ameliyat olan ünlü oyuncu, beş saat süren 'osteoid osteoma kemik tümörü' operasyonu geçirdi.

ahmet kural

SONUÇLAR İLERİLEYEN GÜNLERDE BELLİ OLACAK

Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural’ın, normal odaya alındığı öğrenildi. Oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

 

Ahmet Kural korkuttu! Kemik tümörü operasyonu geçirdi ile ilgili etiketler Ahmet Kural tümör Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.