Ahmet Hakan uyardı: Süleymancılar grubunun yurtlarını mercek altına almanın vakti gelmedi mi?

Gazeteci Ahmet Hakan, "Devletimizin Süleymancı yurtları denilen olgunun üzerine büyük bir kararlılıkla gitmesinin vakti geldi de geçiyor bile." dedi.

Ahmet Hakan, hükümete seslenerek Süleymancılar grubu ile ilgili uyarıda bulundu.

Ahmet Hakan, ne zaman yurtta çocuk tacizleriyle ilgili bir haber gelse altından bir Süleymancılar yurdunun çıktığını belirterek devletin Süleymancılar grubunun yurtlarını mercek altına alması gerektiğini ifade etti.

Ahmet Hakan şunları söyledi:

"Ne zaman yurtta çocuk taciziyle ilgili bir haber gelse altından bir Süleymancı yurdu çıkıyor. Yangınları, olumsuz koşulları falan hiç saymıyorum. Devletimizin Süleymancı yurtları denilen olgunun üzerine büyük bir kararlılıkla gitmesinin vakti geldi de geçiyor bile."

Ahmet Hakan uyardı: Süleymancılar grubunun yurtlarını mercek altına almanın vakti gelmedi mi? ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Süleymancılar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.