Ahmet Ercanlar kimdir?

Ligde zor günler geçiren ve bu hafta Aykut Kocaman'ın istifa karmaşasını yaşayan Fenerbahçe yönetimi şok bir olayla daha sarsılacağa benziyor. Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri olan Ahmet Ercanlar ve gazetesi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Lig Radyo'da spor yorumculuğu yapan Cüneyt Kaşeler, Hürriyet Gazetesi'nde kulübün baskısıyla Ahmet Ercanlar'a haber yaptırılmadğını savundu. Peki, Ahmet Ercanlar kimdir? Hangi gazetede çalışıyor? Detaylar haberimizde...

Ligde zor günler geçiren ve bu hafta Aykut Kocaman'ın istifa karmaşasını yaşayan Fenerbahçe yönetimi şok bir olayla daha sarsılacağa benziyor. Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler'in iddiasına göre Hürriyet Gazetesi Aziz Yıldırım'ın baskısıyla gazetenin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'a haber yaptırmıyor. Cüneyt Kaşeler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı, 'Hürriyet Gazetesi'nin haberlerini Aziz Yıldırım mı seçiyor?' sorusunu akıllara geldi. Peki, Ahmet Ercanlar kimdir? Hangi gazetede çalışıyor? Detaylar haberimizde...

ahmet_ercanlar

Ligde zor günler geçiren ve bu hafta Aykut Kocaman'ın istifa karmaşasını yaşayan Fenerbahçe yönetimi şok bir olayla daha sarsılacağa benziyor.

Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler'in iddiasına göre Hürriyet Gazetesi Aziz Yıldırım'ın baskısıyla gazetenin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'a haber yaptırmıyor. Cüneyt Kaşeler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı, 'Hürriyet Gazetesi'nin haberlerini Aziz Yıldırım mı seçiyor?' sorusunu akıllara geldi.

Hürriyet Muhabiri Ahmet Ercanlar'ın geçen hafta yaptığı Fenerbahçe'deki başkanlık seçimleri ile ilgili haber sonrası kulüpten sert bir açıklama yapıldı. Bu açıklama sonrası Kaşeler'den şok bir paylaşım geldi. Kaşeler'in paylaşımına göre kulübün tepkisi sonrası Ahmet Ercanlar'a gazetesinde haber yapma izni verilmiyor!

Lig Radyo Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler sosyal medya hebasından yaptığı paylaşımda, 'Hürriyet gazetesinin kulüpten gelen baskılarla @chemedya ya haber yaptırmaması büyük fiyaskodur. Bunun adı işine gelmeyen haber yapan muhabiri işinden etme politikasıdır.' dedi. Ahmet Ercanlar ise bu paylaşımın altına 'Yanmaya hazırım' notunu düştü...

yanmaya_hazArAm

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Ahmet Ercanlar isimli şahıs, bir internet platformunda hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan iddialarla kamuoyuna alenen ve düzenli olarak yalan söylemektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi’nin, şu an odaklandığı tek husus Fenerbahçe Spor Kulübü takımlarının yarıştığı her kulvarda başarılı olmasıdır. Seçimli Olağan Genel Kurul’a 7 ay gibi uzun bir süre vardır ve gündemimizde seçim önceliği yoktur.

Bahse konu şahsın amacı, Fenerbahçe camiasına nifak tohumları ekmek, algı yolu ile yıkılmaz dostluk ve ilişkileri yıkmaktır. Seçim süreci, tüzük ve yasada öngörülen doğal mecrasında yürüyecek ve tamamlanacaktır.

Bu süreç, mevcut dostluk ve ilişkilere asla zarar vermeyecek, kutuplaşmalar için araç kılınmayacaktır. Hepimiz Fenerbahçeliyiz ve bu gerçek bizleri bölmek amaçlı her türlü nifak girişimine mani olacak niteliktedir. Fenerbahçe asla bölünmeyecek, yek vücut olarak kalacaktır.

Ahmet Ercanlar’ın düzenli olarak, özellikle takımımızın puan kaybettiği dönemlerde ortaya çıkarak camiamız içinde nifak tohumu ekme çabaları nafiledir. Bahse konu şahıs, yaptığı manipülatif yorumlarla camiamızın her kesimine zarar vermektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ahmet Ercanlar’ın anlayamayacağı kadar erişilmez değerler birleşimi ve yüksek değerler ilkelerine sahip bir kurumdur. Ahmet Ercanlar ve onun gibilerinin kullandığı bu çağdışı yöntemlerin kimseye faydası yoktur.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi, Başkanı Aziz Yıldırım önderliğinde tek vücuttur. İlgili şahsın açıklamalarındaki “önemli bir Fenerbahçe yöneticisi” her kimse, Ercanlar bu ismi derhal açıklamalıdır. Aksi takdirde, şahsın açıklamalarındaki basitliğe ve sığlığa yakışır bir biçimde, kendisini müfteri ilan ediyoruz.

Cevap vermeye değmeyecek her bir cümlesi, Fenerbahçe camiasını bölmek ve algı yönetimi yapmak suretiyle alenen yalan olan bahse konu şahsın açıklamalarının herhangi bir gerçekliğinin olmadığını hatırlatır, bu tür nifak tohumları ekmeye yönelik haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna duyururuz.

ahmet

AHMET ERCANLAR KİMDİR?

Ahmet Ercanlar Hürriyet gazetesinde Fenerbahçe muhabiri olarak çalışmaktadır.

Ahmet Ercanlar kimdir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım ahmet ercanlar kimdir