Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Reuters'ın son dakika geçtiği bilgiye göre, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Şiiler'in yoğun yaşadığı mahallede patlama oldu. İlk edinilen bilgiye göre 6 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Afganistan'da büyük bir patlama meydana geldi. Kabil'in batısında Şiilerin çoğunlukta olduğu bölgede meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

GÖRGÜ TANIKLARI: BOMBA İNFİLAK ETTİ

İran medyasına göre gördü tanıkları, patlamanın bir kentsel alana yerleştirilen bir bombanın infilak etmesiyle gerçekleştiğini aktardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Patlamada 6 kişinin öldüğü, 7 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

HEDEF: Şİİ MAHALLESİ

Diğer yandan Afganistan'da gerçekleştirilen son 2 bombalı saldırıda da yine Şiilerin yoğunlukta olduğu bölge ve caminin seçilmesi dikkat çekti. Son yapılan saldırıyla birlikte Şiilerin yoğun olduğu bölgeye gerçekleştirilen saldırı sayısı 3'e çıktı.

İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var... - Resim : 2

Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var... ile ilgili etiketler Afganistan katil patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.