Advocaat Volkan Şen'i neden oyundan çıkardı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 68. dakikada oyuna aldığı Volkan Şen'i 78. dakikada çıkararak şok bir karar verdi.

Karabükspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat şok bir karar verdi. Deneyimli teknik adam 68. dakikada Aatıf'ın yerine aldığı Volkan Şen'i tam 10 dakika sonra oyundan çıkardı. Volkan şen kararı şaşkınlıkla karşılarken önce çıkmak istemedi. Hollandalı hocaya bakan Volkan, Advocaat'ın 'gel gel' işaretini gördükten sonra söylenerek yedek kulübesine geldi.

beni dinlemedi

Maçın ardından Advocaat Volkan Şen'i neden oyundan çıkardığını açıkladı. Deneyimli teknik adam, "Volkan Şen, koşarken sorun yaşıyordu. Ben oyuncuların arkadaşı olmak için değil, karar vermek için buradayım. Dinlemek istemedi, ona kalmış bir durum. Umurumda değil. Futbolcular sinirlenebilirler, kızgın olabilirler ama biraz da gerçekçi olmamız lazım. Tüm mesele maç kazanmak. Şu anda oyuncuları düşünme durumunda değiliz" ifadelerini kullandı.

Advocaat Volkan Şen'i neden oyundan çıkardı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Şen Karabükspor yedek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.