Advocaat istifanın eşiğinden döndü!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Beşiktaş'a yenilmeleri durumunda, 'Kupadan elenmiş ve ligde zirveden uzaklaşmış bir takımın hocası olarak devam etmem uygun olmaz' diyerek istifa kararı aldığı dile getirildi.

Fenerbahçe, ligde oynadığı son maçta Kayserispor'a 4-1 yenilince, lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisine düşmüştü. Şampiyonluk yarışında bu kadar geride kalınması sonrası Dick Advocaat'ın radikal bir karar aldığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynanan derbiyi ‘karar maçı' olarak belirledi. Tecrübeli çalıştırıcı, aldığı kararı yakın çevresiyle, “Eğer Beşiktaş'a kaybedersek, ligde zirveden uzaklaşan, kupadan elenen bir takımın hocası olarak devam etmem normal olmaz.

Yönetimin gelecek sezon planlamasını rahat yapması için istifa edeceğim” sözleriyle paylaştı. Fanatik’in haberine göre, eğer Sarı-Lacivertliler, pazar akşamı Vodafone Arena'dan yenilgiyle ayrılsaydı, Advocaat ilk iş olarak istifasını yönetime sunacaktı. Ancak Beşiktaş galibiyeti sonrası, tecrübeli teknik adamın istifa düşüncesi rafa kalktı.

İKİ KULVARDA BAŞARI

Hollandalı teknik adam, ligde şampiyon olamasalar bile kupayı kazanıp, Avrupa Ligi'nde camiayı ve taraftarları mutlu edecek bir derece yaparak sezonu başarılı kapatacakları görüşünde. Advocaat'ın bu başarıyı yakalama konusunda taraftarın vereceği katkıyı da çok önemsediği ve “12. adamla barışın sağlanması şart. Başarıya ulaşma yolunda tribünlerin desteğini arkamızda hissetmemiz gerekiyor” görüşünde olduğu kaydedildi.

Advocaat istifanın eşiğinden döndü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe istifa Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.