Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor?

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün kedicikler olarak bilinen kadınları, medyaya adeta savaş açtı. Medyada örgüt hakkında yazı yazan yazarlar ve konuşmacıların, sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırıldığı ortaya çıktı. AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Edirne Kapalı Cezaevi Müdürü’ne seslenerek “Adnan Oktar’ın cezaevinden örgütü yönetmesine izin vermeyin” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Hakların da verilen skandal tahliye kararı ile bir kez daha gündeme gelen,Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü bu kez medyaya savaş açtı.

ADNAN OKTAR SUÇ ÖRGÜTÜ CEZAEVİNDE DE RAHAT DURMUYOR!

Bölge Adliye Mahkemesi, 2.Ceza Dairesi tarafından tahliye kararları bozulan Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün faaliyetlerine cezaevinde de devam ettiği ortaya çıktı. Örgütün dışarıda ki sempatizanlarını kullanarak sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma kampanyaları tertiplediği bu kez medya mensuplarını hedefe koyduğu anlaşıldı.

ÖRGÜTÜ YAZAN VE KONUŞAN HERKES HEDEFTE

Hilal Kaplan’dan Fuat Uğur’a, Nedim Şener’den Erem Şentürk’e kadar bütün medya mensuplarına linç kampanyası düzenleyen Adnan Oktar Suç Örgütü'nün bu kez oyuncu Hakan Ural’ı hedef aldığı görüldü.

Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor?Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor? - Resim : 2

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN ŞİKAYET YAĞIYOR

Örgütün kediciklerinin haber, tweet ile programlardaki konuşmalarında kendilerini eleştiren gazetecilere ve sanatçılara itibarsızlaştırma kampanyası yürüttükleri ifade edildi. Kediciklere Türkiye’nin her yerinden şikayet yağıyor.

Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor? - Resim : 3Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor? - Resim : 4

“ADNAN OKTAR’A KISITLAMA GETİRİLSİN” BAŞVURUSU!

Öteyandan, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü mağdurlarının, avukatları aracılığıyla yeni bir suç duyurusunda bulundukları belirtildi. Halen Edirne Kapalı Cezaevi'nde bulunan Adnan Oktar'ın, örgütü cezaevinden yönettiği iddia edilerek görüşme kısıtlaması getirilmesi talep edildi. Mağdur avukatları, Adnan Oktar’ın başka bir cezaevine gönderilmesini ve örgütü cezaevinden yönetmesinin önüne geçilmesini istedi. Avukatlar, daha önce de Adnan Oktar’ın, örgüt avukatlarını cezaevinde açık görüş sırasında elle taciz ettiği ve günde 10 saat avukatlarla görüştüğü iddialarının yer aldığı suç duyurularında bulunmuştu.

AK PARTİLİ BİRİNCİ’DEN SERT TEPKİ GELDİ

AK Parti MKYK üyesi avukat Mücahit Birinci, Adnan Oktar’ın cezaevinden örgütü yönettiğine dikkat çekerek, Oktar’ın tutuklu bulunduğu Edirne Kapalı Cezaevi yönetimine seslendi. Birinci, Edirne Cezaevi yönetimine, "Bu Adnan Oktar Suç Örgütü lideri şahıs, ismi Adnan Oktar, Edirne Kapalı Cezaevinden örgütü nasıl yönetiyor!?" diye sordu. 

Birinci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Buna neden müsaade ediyorsunuz Cezaevi Müdürü? İlgili Başsavcıların bu meseleyi incelemesi şart." ifadesini kullandı.

ADNAN OKTAR’IN AVUKATI TUTUKLANMIŞTI!

Bilindiği gibi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgüt üyesi avukat kadınları eliyle taciz ettiği yönünde şikayetlerde bulunulmuş ve bu konuda dilekçeler verilmişti. 27 Mart 2022 tarihinde Adnan Oktar’ın örgüt üyesi olduğu iddia edilen avukatları Sinem Mollahasanoğlu, Burak Temiz, Arzu Gül ve Ayşe Toprak gözaltına alınmıştı. 3 gün süren sorgunun ardından Adnan Oktar’ın avukatı ve müridi olduğu iddia edilen Sinem Mollahasanoğlu şikayetçilere tehdit ve etkin pişmanlık yasasından yararlananları vazgeçirmek gibi suçlamalarla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Adnan Oktar, örgütü cezaevinden mi yönetiyor? ile ilgili etiketler Adnan Oktar Suç Örgütü kedicikler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.