Adıyaman cinneti aydınlanıyor... Polisin psikolojik sorunu borç ve görevlendirmeden dolayı mı?

Emniyet teşkilatı Adıyaman’da bir polis memurun iki amirini vurması şokunu yaşıyor. Polis Merkezi'nde meydana gelen cinnet olayının polisin borcunun olduğu ve atama sorunu yaşadığı için cinayetleri işlediği iddia ediliyor. Yine zanlı S.U.Ş.’nun cinayetten önce adliyeye giderek nöbetçi savcıdan dolandırıldığını söylediği ve yardım istediği, savcının da karakolu arayarak polis amirlerine durumu ilettiği ifade ediliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

06 Temmuz 2023 tarihinde büyük deprem felaketi yaşayan Adıyaman bu kez bir polisin cinneti ile sarsıldı.

POLİS MEMURU KARAKOLDA AMİRLERLERİNİ VURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dün gece Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde bir polis memuru tarafından silahla yaralanan 2 polisin şehit olduğunu bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan polis memuru S.U.Ş'nin kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö'yü yaraladığını belirtti.

Olayın faili S.U.Ş'nin etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını aktaran Yerlikaya, "Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü. ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

POLİS MEMURU S.U.Ş.ADLİYEDE SAVCIYA SORUNUNU ANLATTI 

Öte yandan iki amirini vurarak öldüren polis S.U.Ş’in bir süreden beri psikolojik sorunları olduğu ifade edildi. Yine polis memurunun olayı gerçekleştirmeden önce amirleri tarafından bir uygulama noktasına yollandığı ancak polisin buradan adliye gittiği ve nöbetçi savcıya, ”dolandırıldım” dediği belirtildi.

Bu arada polisi dinleyen savcının polisin görevli olduğu karakolu arayarak, "Bu personel sıkıntılı, bunu gelin alın. Bu kişinin silahlı olması da uygun değil.” dediği iddia edildi.

Adıyaman cinneti aydınlanıyor... Polisin psikolojik sorunu borç ve görevlendirmeden dolayı mı?


ZANLI POLİS S.U.Ş.’NİN PSİKOLOJİK SORUNU BORÇ VE ATAMADAN MI?

Savcı ile karakol amirinin konuşmasının ardından saat:14:00 gibi aynı karakol amirinin de kendi grup amirini adliyeye göndererek,polis memuru S.U.Ş.‘yi alarak karakola getirmelerini istedi.

Adliyeye giden karakoldaki görevlilerin polis S.U.Ş.’yi bulamadı. Akşam saat 19.30 gibi ise polis memuru S.U.Ş.’nin karakola gelerek karakol amirinin odasına geçtiği bildirildi.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre olay daha sonra şöyle gelişiyor:

Polis S.U.Ş.ile karakol amiri odada ne konuşuyorlar ya da ne konuştukları bilinmiyor.

Polis memuru S.U.Ş. burada cinnet getirerek başkomiserin arkasından başına ateş ediyor ve dışarı çıkıyor.

Ardından koridorda da ekipler amirine doğru 3 eş ateş ederek göğsünden vuruyor.

Yine aynı polis daha sonra da etrafa ateş ederek karakoldan çıkmak istiyor, bu sırada bir polis tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getiriliyor.

 

 

Adıyaman cinneti aydınlanıyor... Polisin psikolojik sorunu borç ve görevlendirmeden dolayı mı? ile ilgili etiketler Adıyaman polis Şehit