Adı: Zehra 8.bölüm fragmanı izle!

Fox Tv ekranlarında yayınlan Adı: Zehra izleyiciler tarafından soluksuz izlendi. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan dizinin heyecanlı bölümleri soluksuz izleniyor. Dün akşam 7.bölümü yayınlanan Adı: Zehra vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi.Dizinin senarist koltuğunda Bekir Baran, Murt Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu yer alıyor. Adı:Zehra kısa sürede izleyiciyi etkileyerek her yayınlanan bölümü sonrasında haftaya neler olacağı araştırılıyor. Adı Zehra 8.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Adı: Zehra dün akşam 7.bölümü ile izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Taner Akvardar oturuyor. Reyting yarışında da kısa sürede adından söz ettirmeye başladı. Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan'ın başrollerinde bulunan Adı:Zehra büyük merakla izleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Adı: Zehra 8.bölüm fragmanı izle! Merak edilen orunun cevabı detayları ile haberimizde...

cats_4

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hande’nin kaybolmadan önce hamile olduğunu ve bir video bıraktığını öğrenen Zehra, etrafındaki herkesi sorgulamaya başlar. Hayal’in ona anlattıklarından sonra Genco’dan bile şüphe duyan Zehra, Hande’ye ve bebeğe ne olduğunu öğrenmek için uğraşacaktır. Şule’yse Serkan’ın hapisten çıkmasıyla biraz olsun rahatlamıştır ama Zehra’yla ilgili öğrendiği gerçekler artık onu rahatsız etmeye başlamıştır, o da hemen harekete geçer. Ancak Zehra da, Hande’nin bıraktığı videoya ulaşıp, ona ne olduğunu öğrenmek için elinden geleni yapmaya karar vermiştir. Zehra acaba evde ona ne olduğunu bulabilecek midir?

Adı: Zehra 8.bölüm fragmanı izle!

6.BÖLÜM ÖZETİ

Zehra’nın hayatını kurtarmak için Salih’i vuran Serkan, Zehra’yla birlikte karakola götürülür ve tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderilir. Oğlunun cezaevine girmesini hazmedemeyen Şule, Serkan’ın dışarı çıkması için elinden geleni yapacaktır. Ayrıca Şule, bu olay sayesinde Zehra’yla ilgili kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmenin şokundadır. Ne yapacağını bilmez bir şekilde yine Bayram’dan yardım ister. Serkan’sa cezaevinde vicdani bir hesaplaşmaya girer. Geçmişin izleri peşini bırakmamaktadır. Öte yandan Zehra, annesini hapisten çıkarmanın yollarını ararken bir yandan da Hande’yle ilgili şok edici bir gerçeği öğrenir...

HATİCE ASLAN KİMDİR?

Hatice Aslan, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan 1983 yılında mezun oldu. Aynı sene Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. 1986 yılında İzmir Devlet Tiyatrosu’na geçen oyuncu 1992’ye dek buradaki görevini sürdürdü. Çocuk oyunlarından müzikallere uzanan geniş bir yelpazede sürdürdüğü tiyatro kariyerinin devamında, Ankara Devlet Tiyatrosu’na dönüşünün ardından Ankara’da çekilen ve yedi yıl boyunca ekrana gelen Ferhunde Hanımlar’da canlandırdığı Nejla karakteriyle tanındı. 2000’lerin başında İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayini çıkan oyuncu, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana oyunlarındaki performansıyla da tiyatro severlerden tam not aldı. Aralarında Dot ve Craft Tiyatro’nun da olduğu özel tiyatrolarda da sahneye çıktı. Nuri Bilgi Ceylan’ın Üç Maymun filmindeki performansıyla 2009 yılında en iyi kadın oyuncu ödüllerine layık görülen Hatice Aslan, iki yıl sonra Mustafa Nuri’nin çektiği Vücut filmiyle de ulusal ve uluslararası film festivallerinden ödülle döndü. Dizi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aslan’ın oynadığı diziler arasında Hırçın Menekşe, Düğün Şarkıcısı, Lale Devri, En Son Babalar Duyar, Bugünün Saraylısı, Mayıs Kraliçesi ve İçimdeki Fırtına bulunmaktadır.

OYNADIĞI DİZİLER

Adı Zehra / Şule / 2018
içimdeki Fırtına / Perihan / 2017
Ayrılsak Da Beraberiz / 2015
Mayıs Kraliçesi / Asu / 2015
Lale Devri / Zümrüt / 2010
Samanyolu / 2009
Masumlar / 2009
Düğün Şarkıcısı / 2008
Hürrem Sultan / Mahidevran / 2003
Hırçın Menekşe / Pelin / 2003
A.G.A / 2003
En Son Babalar Duyar / Hülya / 2002
Kınalı Kar / Leyla / 2002
Ferhunde Hanımlar / Nejla / 1993
Deli Balta / 1993
Elif'in Rüyaları / 1992

OYNADIĞI FİLMLER

Kot Farkı (Kısa Film) / 2016
Dr. Dilara / 2016
9on / Nermin / 2014
Vücut / Leyla / 2011
Şark Oyunları / 2009
Üç Maymun / Hacer / 2009
Kıskanmak / Feriha / 2009
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım / 2007

5.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bayram’ın söyledikleri sonrası deliye dönen Şule, Zehra’nın peşinde kimlerin olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Şule, Bayram’la yüzleşecektir! Zehra ise artık Hande’ye bu evde kötü bir şey olduğuna emindir. Ona ne olduğunu ve Hande’nin nereye gittiğini öğrenmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hande gibi davranmaya devam eden Zehra, elindeki ipuçlarından yola çıkacaktır. Öte yandan Salih, Zehra’nın nerede olduğunu bulmaya çok yaklaşmıştır. Yolu önce Genco’yla ardından da Kadir’le de kesiştiğinde olaylar geri dönülmez biçimde karışacaktır...

HİKAYESİ

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır.
Ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilen ve bir kimliği bile olmayan genç Zehra, ardı ardına gelen olaylar sonucunda yedi yıldır kayıp olan Hande adlı bir kızın yerine geçer. Üstelik kayıp kızın annesi de Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis etmiştir! Kızını bulduğu için sevinç içinde olan anne, Zehra’yı alıp, İstanbul’a götürür.

Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gider. Ama aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir?Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, yeni ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe, hem kendi hayatı giderek daha da tehlikeye girecek, hem de aşkı yeniden keşfedecektir.

Adı: Zehra 8.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler adı:zehra 8bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.