Adı Galatasaray ile de geçiyordu! Milli futbolcu Zeki Çelik Fransız devine imza atmaya gidiyor

İtalya Serie A takımlarından Roma, Zeki Çelik'in transferi için Marsilya ile anlaşmaya yakın. İki takım arasındaki anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Avrupa'da transferin son gününde Zeki Çelik yeni takımına imza atabilir.

Ara transferde Marash Kumbulla ve Andrea Belotti'yle de yollarını ayırmak isteyen Roma'da Zeki Çelik'in de takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Tuttomercato'da yer alan haberde Roma ve Marsilya'nın transfer için anlaşma sağladığı ve son görüşmelerin yapıldığı aktarıldı.

TRANSFER İÇİN TEK ŞART

Haberde, Marsilya'nın Jonathan Clauss'la yollarını ayırdıktan sonra Zeki Çelik'le sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Clauss'un ayrılığının ardından Zeki Çelik Marsilya için sağlık kontrolünden geçeceği ve transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

ZEKİ ÇELİK'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

İtalya Serie A'da bu sezon 9 maça çıkan Zeki Çelik, Avrupa Ligi ve İtalya Kupası'yla birlikte toplamda 15 maçta süre aldı.

Bu maçlarda milli futbolcu 2 asist kaydetti.

Adı Galatasaray ile de geçiyordu! Milli futbolcu Zeki Çelik Fransız devine imza atmaya gidiyor ile ilgili etiketler Zeki Çelik Galatasaray Marsilya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.