Adı Efsane 10. bölüm fragmanı yayında: Hakan öfkeden çıldırıyor

Adı Efsane dizisinin dün akşam ekrana gelen 9. bölümünün hemen ardından 10. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizide, Tarık ve Seçil arasındaki savaş büyüyor! Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne? Bütün bu soruların yanıtı Adı Efsane 10. bölüm fragmanında olacak.

Adı Efsane 9. bölümüyle yine ekrana kilitledi. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünün hemen ardından Adı Efsane 10. bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne? İşte Adı Efsane 10. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti..

Adı Efsane son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Adı Efsane dizisinin heyecanla beklenen 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, Tarık ve Seçil arasındaki savaş büyüyor! Hakan ve Sibel yakınlaşması ise Sadık'ı çıldırtıyor! Seçil'in Tarık'a olan öfkesi gün geçtikçe azalması yerine artmaya devam etmektedir. Tarık'ın mutsuz olması için elinden gelen her şeyi yapacağının sinyallerini verir. Bahar ise Seçil ile yüzleşir ve olacakları ona söyler. Hakan'a yakın olmak isteyen Melis ve Sibel ise iki farklı cephede fırtınalar estirir. Sadık can yoldaşı bildiği Hakan'a karşı bilenir ve öfkesini atmak için doğru zamanı bekler. basketbol maçı esnasında ise patlayarak Hakan'ın üzerine doğru gider.

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tarık, Bahar’la hissettikleri hakkında ilk kez açık açık konuşur! Bahar, uzun süredir kimseye açmadığı kalbini Tarık’a açmaya hazırdır. Fakat, hesaba katmadığı, göz ardı ettiği bir şey vardır. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında. Kıvanç’tan aldığı para yüzünden Melis’ten uzak dururken, Sibel’in itirafıyla Melis’in karşısına çıkması hepten imkansız hale gelmiştir…
Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı? sorusu son bölümde yanıt buldu..

Adı Efsane yeni bölümüyle 1 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

adi-efsane-dizisi-10-yeni-bolum-fragmaninda-hakan-ve-melis-arasinda-neler-oluyor--8810185

ADI EFSANE 9. BÖLÜM ÖZETİ

25 Mart 2017 Cumartesi yayınlanan Adı Efsane 9. Bölüme Sibel’in, Hakan’a olan duygularını açması ve öpmesi damgasını vuruyor!

Adı Efsane’nin son yayınlanan bölümünde Tarık, Bahar’a kendisi ile ilgili düşüncelerinde net olduğunu söyler! Bahar, bu durumdan mutluluk duysa da annesinin engeli ile karşı karşıya kalır!

Seçil’in, Bahar’ın annesi Kevser ile Tarık hakkında geçmişe dair konuşması etkisini gösterir. Kevser Hanım, başından beri karşı olduğu Tarık’tan kızı Bahar’ı uzak tutmaya kararlıdır!

Sibel, sonunda Hakan’a aşkını itiraf eder. Hakan, önceden beri hissettiği bu duygulara karşı kesindir, ona karşı bir şey hissetmiyordur. Bunu Sibel’e son kez söylediğini ifade ederken beklemediği bir hamle ile karşılaşır! Sibel onu öper. Bu sırada mekana gelen Sadık o ana şahit olur!

HİKAYE VE KÜNYE

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.
Yapım:

D Yapım
Yapımcı:

Müge Turalı Pak - Ayşe E. Durmaz
Drama Koordinatörü:

Emel Sakarya Aksoy
Yönetmen:

Devrim Yalçın
Uygulayıcı Yapımcı:

Ebru Sakal
Senaryo:

Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu, Hilal Yıldız
Görüntü Yönetmeni:

Kemal Sözen
Sanat Yönetmeni:

Aynur Topalak
Müzik:

Alpay Göltekin
Oyuncular:

Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan (Hasan), Güneş Hayat (Kevser), Bülent Düzgünoğlu (Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan), Almila Ada (Melis), Leya Kırşan (Zeynep), Baran Bölükbaşı (Fiko), Hakan Ummak (Sadık)

Adı Efsane 10. bölüm fragmanı yayında: Hakan öfkeden çıldırıyor ile ilgili etiketler adı efsane adı efsane son bölüm adı efsane 10. bölüm fragmanı adı efsane 9. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.