Adana'da okullar tatil mi? Son dakika 7 Ocak Adana okullar tatil mi?

Adana'da okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre Adana çevrelerinde yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Şiddetli yağış beklentisinden sonra ise okulların tatil edilip edilmeyeceği ise merak ediliyor.Peki 7 Ocak Adana okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

Adana'da okullar tatil mi? Dün olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Adana çevrelerinde yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Peki 7 Ocak Adana okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, bugün İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Hatay, Osmaniye ve Antalya’nın doğu kıyıları ile Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli Adana çevrelerinde yer yer şiddetli, Mersin çevrelerinde yer yer şiddetli ve aşırı yağış bekleniyor. Çanakkale'nin doğu (Bayramiç, Yenice, Biga, Çan), Balıkesir'in batı (Balya, Gönen, İvrindi), Kırklareli'nin doğu (Pınarhisar, Vize, Demirköy) ve Tekirdağ'ın kuzeydoğu (Kapaklı ve Saray), Mersin ve Adana'nın iç ve dağlık kesimlerinde ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

7 OCAK ADANA OKULLAR TATİL Mİ?

7 Ocak için henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak açıklama yapıldığı zaman haberimizde yer alacak.

 

Adana'da okullar tatil mi? Son dakika 7 Ocak Adana okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Adana 7 Ocak Okul tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.