Adana'da inen uçağın önüne atlayan kaçak göçmenlerden haber var! Hepsi paketlenip sınır dışı edildi!

Adana'da dün yasa dışı yollarla ülkemize girmeye çalışıp havalimanında inen uçağın önüne atlayan kaçak göçmenlerin hepsi sınır dışı edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İncirlik Park Alanında dün başlattığı uygulamada hareketli anlar yaşandı.

EKİPLER TIR'DAN ŞÜPHELENİP DURDURMUŞTU

Bir süre sonra, Tatvan’dan Ankara’ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenilen TIR'dan şüphelenen polis ekipleri aracı durdurdu. İçerisinde Aydın K., Hanım A. ve Muharrem K.’nin bulunduğu TIR'da arama başlatıldı.

 

111'İ AFGANİSTAN, 8'İ PAKİSTAN 1'İ BANDGLADEŞLİ

Arama kapsamında açılan TIR kasasında 111’i Afganistan, 8’i Pakistan ve 1’i Bangladeşli olduğu öğrenilen 120 kaçak göçmen olduğunu belirledi. Polis bunun üzerine aracı Şakirpaşa Polis Merkezine götürürken, o sırada 21 kaçak göçmen kaçıp Adana Havalimanına girdi.

Adana'da inen uçağın önüne atlayan kaçak göçmenlerden haber var! Hepsi paketlenip sınır dışı edildi! - Resim : 2

UÇAĞIN ÖNÜNE ATLAMIŞLARDI

Göçmenlerin havalimanında kaçmaya çalıştığı sırada ise özel bir uçak da iniş yaptı. Uçak, göçmenler nedeniyle pistte durup beklemek zorunda kaldı. Polis ekipleri kısa sürede, kaçan 21 kaçak göçmeni yakaladı. Bu anlar da bir cep telefonu tarafından anbean görüntülendi. Yaşanan olay sebebiyle havalimanında uçak seferleri geçici olarak aksadı.

Adana'da inen uçağın önüne atlayan kaçak göçmenlerden haber var! Hepsi paketlenip sınır dışı edildi! - Resim : 3

KAÇAK GÖÇMENLER SINIR DIŞI EDİLDİ

Olayla ilgili inceleme tamamlandıktan sonra kaçak göçmenleri getiren 1’i kadın 3 zanlı gözaltına alındı. 120 kaçak göçmen ise sınır dışı edilmek üzere Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Buradaki işlemlerinin ardından kaçak göçmenler sınır dışı edilecek.

 

Adana'da inen uçağın önüne atlayan kaçak göçmenlerden haber var! Hepsi paketlenip sınır dışı edildi! ile ilgili etiketler Adana göçmen sınır dışı kaçak göçmen hava limanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.