Kız kardeşinin okumasını engellemek için okul basıp öğretmenlere saldırdı

Adana'da yaşanan olayda bir şahıs, kız kardeşinin okumasını engellemek için okulu bastı ve öğretmenlere saldırarak darbetti.

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi'nde bulunan İsmail Sefa Özler Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre Berat Ziyanak, ismi öğrenilemeyen kız kardeşinin sınıfını basıp genç kızı sınıftan zorla çıkartmak istedi. Bunun üzerine okuldaki öğretmenler araya girdi ancak şahıs bu seferde öğretmenlere saldırdı.

O anlar, sınıfta bulunan başka bir öğretmen tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, saldırgan, öğretmenlere yumruk ve tekme atarak saldırıyor. Öğretmenler ise kendilerini korumaya çalışıyor.

Saldırı, okulun güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, saldırgan, okul çıkışı öğretmenlere saldırmaya devam ediyor.

TUTUKLANDI

5 öğretmene yumruk atarak saldıran şahıs daha sonra okuldan kaçtı. İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri Ziyanak'ı yakalayarak gözaltına aldı. İfadesinde kız kardeşinin okumasını istemediğini bu yüzden sınıfı bastığını söyleyen Ziyanak, çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kız kardeşinin okumasını engellemek için okul basıp öğretmenlere saldırdı ile ilgili etiketler Adana Okul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.