Adana'da 22 Şubat okullar tatil mi? Çarşamba Adana'da okullara tatil var mı?

Hatay'da yaşanan 6.4 büyüklüğündeki depremi yakından hisseden 22 Şubat Adana'da okullar tatil mi sorusu gündemde. Öğrenciler ve velilerde Adana'da yarın okullar tatil olacak mı sorusuna da yanıt aramaktadır.

Hatay'da yaşanan 6.4 büyüklüğündeki depremle beraber Adana'da da sarsıntının hissedilmesiyle okullar tatil mi sorusu gündem oldu. Yaşanan gelişmelerle birlikte Adana Valiliği'nden gelecek olan tatil haberi öğrenciler ve veliler tarafından yakın takibe alındı.

Adana 22 Şubat Okullar Tatil Mi?

Hatay'daki 6.4 büyüklüğündeki deprem Adana'dan da hissedildi. Yaşanan sarsıntılıyla birlikte vatandaşlar kendilerini sokağa atarken büyük korku ve panik yaşandı.

Deprem felaketi sonrasında Mersin'deki okullarda eğitim ve öğretime 21 Şubat Salı gününde ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından yapılan açıklamada, "Mersin Valiliğimizin kararı ile 21 Şubat Salı günü eğitim öğretim faaliyetlerimize bir gün ara verilmiştir" dedi.

Adana'da okullar 1 Mart tarihinde açılıyor.

Adana'da 22 Şubat okullar tatil mi? Çarşamba Adana'da okullara tatil var mı? ile ilgili etiketler Adana tatil Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.