Adana Demirspor Karagümrük maçı ne zaman?

Adana Demirspor Karagümrük maçı ne zaman? TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Adana Demirspor ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda aramasına devam ediyor. Adana Demirspor Karagümrük maçı hangi kanalda?

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Adana Demirspor ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Süper Lig’e yükselme maçında Adana Demirspor ile Karagümrük, 30 Temmuz 2020 Perşembe akşamında saat 21.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda kozlarını paylaşacaklar.

TFF 1. Lig’de normal sezonu 3. ve 5. sırada tamamlayan iki ekipten Adana Demirspor, yarı finalde Bursaspor’u; Fatih Karagümrük ise Akhisarspor'u yenerek adını finale yazdırmayı başarmışlardı.

Sezona Fatih Karagümrük'te başlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, ikinci kez bir takımı Süper Lig’e çıkarma şansını yakaladı. Ligin ilk devresinde Fatih Karagümrük forması giyen ve bir süre de teknik direktör-oyuncu olarak görev yapan Erkan Zengin de Adana Demirspor için mücadele edecek. Geçen yıl Fatih Karagümrük'te futbolcu olarak görev yapan ve Fatih Karagümrük'ün play-off'ta TFF 1. Lig vizesi almasına katkı sağlayan Şenol Can da Fatih Karagümrük'ün başında yer alacak. Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Şengezer'in sakatlığı bulunuyor. Fatih Karagümrük'te sakatlığı bulunan Şilili futbolcu Cristobal Jorquera, finalde Adana Demirspor'a karşı forma giyemeyecek.

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Mitrovic, Tarık Çamdal, Mehmet Uslu, Rassoul, Tevfik Altındağ, Volkan Şen, Sinan Kurt, Hasan Kılıç, Erkan Zengin, Dibba.

Fatih Karagümrük: Aykut Özer, Alparslan Erdem, Barış Başdaş, Fatih Kuruçuk, Ramazan Civelek, Attamah, Darri, Zeki Yıldırım, Ndao, Sabo, Sobiech.

ADANA DEMİRSPOR KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Tarih: 30 Temmuz 2020 Perşembe
Saat: 21.00
Yayın: Bein Sports Max 1

 

 

Adana Demirspor Karagümrük maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Adana Demirspor TFF 1. Lig karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.