Ada Masalı'nda Yer Yerinden Oynuyor! Poyraz İle Haziran Aşkında Sona Doğru! İşte O Müthiş Teklif

Ada Masalı dizisinde canlandırdığı Poyraz karakteri ile oldukça sevilen yakışıklı oyuncu Alp Navruz şimdiden herkesin gözdesi haline geldi. Kariyerinde müthiş bir ilerleme sarf eden Navruz için şimdiden yeni projelerin gündeme gelmesi Ada Masalı dizisi hayranlarını korkuttu.

Ada Masalı dizisinde reytingler yeniden tırmanmaya başlayınca Alp Navruz bir kez daha gündeme geldi. İlk defa 2016 senesinde yardımcı oyuncu olarak ekranla tanışan Navruz, Aşk Laftan Anlamaz ile büyük beğeni topladı.

Yine yardımcı oyuncu olarak Arkadaşlar İyidir dizisiyle dikkat çeken Navruz, oyunculuğa başladıktan sonra Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrollerde yer aldı. Ayrıca bu dizi sadece Türkiye’de değil bunun yanında yurt dışında da büyük bir ilgi gördü.

Ada Masalı'nda Yer Yerinden Oynuyor! Poyraz İle Haziran Aşkında Sona Doğru! İşte O Müthiş Teklif

Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka dizilerinde de başrol oynayan Navruz, Star TV’de Haziran ayının son haftasında yayına giren Ada Masalı dizisinde Poyraz karakterini canlandırmaya başladı. Başrollerinde yer alan partneri Ayça Ayşin Turan ile olan uyumu ile de dikkat çeken yakışıklı oyuncu hayranları tarafından da takibe alındı.

Ancak son gelen haberlerde Alp Navruz’un çok önemli bir yapımdan teklif aldığı ifade edildi. Eğer ki önümüzdeki zamanlarda her şey yolunda gittiği takdirde genç oyuncu kariyerinde dev bir adım atmış olacak. ABD yapım şirketleri arasında yer alan Miramax ve Viacom’un Navruz’a teklif götürdüğü belirtildi.

Ada Masalı'nda Yer Yerinden Oynuyor! Poyraz İle Haziran Aşkında Sona Doğru! İşte O Müthiş Teklif - Resim : 2

Navruz’un bu teklifi kabul etmesi durumunda Ada Masalı dizisinden ayrılması da gündeme gelebilecek. Dizinin çekimlerinin İstanbul’da yapılacağı ve İngiliz Yazar Barbara Nadel’in polisiye serisinden ekranlara uyarlanacağı ifade edildi.

Ada Masalı'nda Yer Yerinden Oynuyor! Poyraz İle Haziran Aşkında Sona Doğru! İşte O Müthiş Teklif ile ilgili etiketler Alp Navruz Ayça Ayșin Turan Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.