Acun Ilıcalı'nın yeni gözdesi belli oldu! Survivor yarışmacısı, Tv8'de boy gösterdi! “Torpil” iddiaları havada uçuştu!

Survivor’ın eski yarışmacılarını kanalının yeni projelerine dahil etmeyi seven Acun Ilıcalı, son bombasını patlattı. All Star sezonunda yarışan Yağmur Banda, yeni tanıtım videosu ile olay yarattı.

Medya patronu Acun Ilıcalı, senelerdir ekranlarda yayınlanan birçok yarışma projesi ile Türk izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. 2018 yılında satın almış olduğu Tv8 kanalı aracılığı ile tüm içeriklerini kendi kanalında yayınlamaya başlayan Ilıcalı, yükselen başarı grafiği ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Acun Ilıcalı’nın Türk televizyonlarına dahil etmiş olduğu birçok farklı format bulunuyorken medya patronu yalnızca programları ile değil yarışmalara yarışmacı olarak dahil olan kişileri ünlü etmesi ile de dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya “Acun’un elinin değdiği köşeyi dönüyor” yorumlarının yapılmasına sebep olan bu durum birçok kişinin Ilıcalı’ya ulaşmaya çalışmasına yol açarken Tv8 kanalında yayınlanan son tanıtım videosu olay yarattı.

2018 yılında düzenlenen Survivor yarışmasına katılan ve daha sonrasında da 2022 yılında düzenlenen Survivor’ın All Star kadrosunda yer alan Yağmur Banda, kanalda tekrar boy göstermeye başladı. Banda’yı ekranda gören sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı bu duruma sevinirken bir kısmı ise Banda hakkında “Acun’un torpillisi” yorumlarında bulundu.

DOYA DOYA YARIŞMASINA KATILDI!

Acun Ilıcalı'nın yeni gözdesi belli oldu! Survivor yarışmacısı, Tv8'de boy gösterdi! “Torpil” iddiaları havada uçuştu!

Bir süredir Tv8 kanalında yayınlanan ve jüriliğini Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzantaş ve Yasemin Yılmaz gibi isimlerin yaptığı Doya Doya Moda isimli stil yarışması, hafta başında yayınlanan yeni tanıtım videosu ile sosyal medyada gündem oldu. Yarışmanın kadrosuna dahil olan Yağmur Banda’yı tanıtım videosunda görenler, adeta şok geçirdi.

Survivor yarışmasının 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan Yağmur Banda, Doya Doya Moda’nın yarışmacı kadrosuna katıldı. Programın takipçileri “aynı isimleri görmekten sıkıldık” yorumlarında bulundu.

SÖZLERİ OLAY OLDU!

Tanıtım videosunda söylediği sözler ile dikkatleri üzerine çeken Yağmur Banda, sosyal medya kullanıcılarından tepki gördü. Survivor’da yarıştığı sezonu işaret ederek “orada da birçok kişiyi eledim, burada da eleyeceğim” ifadelerini kullanan Yağmur Banda, Survivor performansını yeterli bulmayan sosyal medya kullanıcılarından eleştiri aldı.

Acun Ilıcalı'nın yeni gözdesi belli oldu! Survivor yarışmacısı, Tv8'de boy gösterdi! “Torpil” iddiaları havada uçuştu! ile ilgili etiketler Survivor Doya Doya Moda
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.