Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'dan sarmaş dolaş poz!

Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Ayça Çağla Altunkaya'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Ilıcalı ile pozlarını silmesi ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. İddialarla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan çiftin birbirine sarılarak verdiği bir poz ortaya çıktı. Çift bu fotoğrafla ayrılık söylentilerine noktayı koymuş oldu.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Altunkaya'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile pozlarını silmesi akıllara ayrılık iddiasını getirmişti.

SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİLER

Günlerdir herhangi bir açıklama yapmayan çiftin birbirine sarılarak verdiği bir poz ortaya çıktı. Fotoğrafta gayet mutlu görülen gülerek poz veren çift, ayrılık iddiasını da yalanlamış oldu. Öte yandan Ayça Çağla Altunkaya, birçok kişinin tersine sosyal medya hesabını herkese gizli kullanıyor. Altunkaya, gelen takipçi isteklerini de kabul etmiyor.

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'dan sarmaş dolaş poz!

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'dan sarmaş dolaş poz! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.