Acun Ilıcalı duyurdu! Yusuf Güney Survivor 2023'ün kadrosuna katıldı!

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından Survivor'ın 2023 sezonunun kadrosu açıklanmaya başladı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, şarkıcı Yusuf Güney'in Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

TV8 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Survivor'un 2023 kadrosu belli olmaya başladı.

 Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şarkıcı Yusuf Güney'in de Survivor 2023 kadrosuna katıldığını belirtti.

Acun Ilıcalı duyurdu! Yusuf Güney Survivor 2023'ün kadrosuna katıldı!

YUSUF GÜNEY KİMDİR?

5 Haziran 1984 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelen sanatçı Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Yusuf Güney, 2005 yılının Haziran ayında Londra'da konser veren Rafet El Roman ile tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden sonra beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu.

Acun Ilıcalı duyurdu! Yusuf Güney Survivor 2023'ün kadrosuna katıldı! ile ilgili etiketler Survivor 2023 Yusuf Güney
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.