Açıklamalarıyla tepki çeken 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'dan geri adım

Rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği Fıs Fıs İsmail karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Süleyman Yağcı, tayt giyen kadınları hedef almış ardından “Metroda, parkta, kafede, otobüs durağında öpüşürsen ben devreye girerim" açıklamasında bulunarak tepkilerin hedefi olmuştu. Süleyman Yağcı, gelen tepkiler sonrası özür diledi: “Kelimem maksadını aştı”

'Fıs Fıs İsmail' olarak tanınan Süleyman Yağcı, geçtiğimiz günlerde oyuncu Esra Sönmezer'in sunumuyla Milyon TV'de izleyiciyle buluşan 'Pembe Pijama' programında, ''Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Demokrat bir adamım. Ama günümüzde öyle erkekler var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın.'' şeklindeki çıkışıyla tayt giyen kadınları hedef almıştı.


Yağcı daha sonra konuk olduğu TV8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında ise ''Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen, otobüste öpüşürsen ben devreye girerim. Öpüşemezsin kardeşim! Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkilaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. Yanağından öptü, el ele yürüdü... Ben bunlara bir şey demem. Ama öpüşmeden bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye. Var mı böyle bir hakkı ya!?'' ifadelerini kullanmıştı.


KIRDIĞI HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ

Süleyman Yağcı, kendisine gelen olumsuz eleştiri ve tepkilerin ardından geri adım attı. Sosyal medya hesabından bir videosunu paylaşan 56 yaşındaki oyuncu Süleyman Yağcı şu ifadeleri kullandı: ''Kelimem maksadını aştı. Bunun için de kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil. Niyetim kardeşçe, dostça, sevgi dolu bir hayat yaşamak...''

Açıklamalarıyla tepki çeken 'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'dan geri adım ile ilgili etiketler Sosyal Medya süleyman yağcı Fıs fıs İsmail

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.