'Tayt' çıkışıyla gündem olan Süleyman Yağcı bu kez de 'öpüşenleri' hedef aldı

Tayt çıkışıyla gündemde olan Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı bu kez de 'öpüşme' açıklamasıyla gündem oldu. "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç... Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksınız" şeklindeki ifadeleriyle tepki çeken Yağcı, sözlerinin arkasında olduğunu söylerken 'öpüşme' açıklamasıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Fıs Fıs İsmail karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ve uzun bir süredir ekranlardan uzakta olan Süleyman Yağcı, geçtiğimiz günlerde oyuncu Esra Sönmezer'in sunumuyla Milyon TV'de izleyiciyle buluşan 'Pembe Pijama' programında 'tayt' açıklamasında bulunmuş ve tepki çekmişti.

Tayt giyen kadınları hedef alan Yağcı, ''Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Demokrat bir adamım. Ama günümüzde öyle erkekler var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın.'' şeklinde konuşmuştu.

 Tayt açıklamasıyla gündemdeki yerini koruyan Süleyman Yağcı, yeni bir açıklamayla gündem oldu.

TV8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Süleyman Yağcı, sözlerinin arkasında olduğunu yeniledi. Gergin anların yaşandığı programda Yağcı, kendisine ‘sapık’ diyenlere de cevap verdi.

İşte Süleyman Yağcı'nın açıklamalarından satır başları...


''BANA SAPIK DİYENLER... ASIL TEHLİKELİ OLAN ONLAR''

“Benim neye ‘iğrenç’ dediğimi herkes biliyor. %10 bilmeyen var onu da giyenler ve giydirenler. Bana ‘sapık’ diyenler asıl tehlikeli olan onlardır. Ben ‘adaplı şekilde giyinsin’ diyorum. Onlar ‘bırak daha açık giysinler, biraz daha bakalım’ diye düşünenler. Bir şey için ‘çirkin’ demek beğenmemektir. Ben ‘çirkin’ demedim. ‘Çirkin’ demek başka bir şey ‘iğrenç’ demek başka bir şey. O pis manzarayı görmek kimse izlemek zorunda değil. Pisten kastım giydiği şeylerin ortada olması. Her yerinin görünüyor olması. Adap var! Eskiden de bu tayt vardı ama dikkat edilirdi. İğrenç kelimesi hakarettir, ben de öyle tayt giyenlere hakaret ediyorum. Kadınlara ‘iğrenç’ demiyorum ben ‘o tarza iğrenç’ diyorum. O tarz giyinen herkes benim için iğrençtir.”

''SOKAKTA BİRİNİ ÖPERSEN DEVREYE GİRERİM''

''Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen, otobüste öpüşürsen ben devreye girerim. Öpüşemezsin kardeşim! Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkilaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. Yanağından öptü, el ele yürüdü... Ben bunlara bir şey demem. Ama öpüşmeden bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye. Var mı böyle bir hakkı ya!?''

 DEMET AKALIN'DAN BOMBA YORUM

Süleyman Yağcı'nın açıklamalarının ardından Demet Akalın'dan ise şaşırtan bir yorum geldi. Fıs Fıs İsmail olarak hafızalara kazınan Süleyman Yağcı'nın programdan bir karesini Instagram hesabından paylaşan Akalın ''Gördüğüm yerde yapışıcam Okan'ın dudaklarına'' yazarak takipçilerini şaşırttı. 

'Tayt' çıkışıyla gündem olan Süleyman Yağcı bu kez de 'öpüşenleri' hedef aldı

'Tayt' çıkışıyla gündem olan Süleyman Yağcı bu kez de 'öpüşenleri' hedef aldı ile ilgili etiketler 2. Sayfa süleyman yağcı Fıs fıs İsmail
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.