Açık görüş ne zaman? Cezaevi açık görüşleri hangi gün, hangi ay başlıyor?

Cezaevinde açık görüşlerle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül halen daha cezaevlerinde tutukluluk halindeki mahkum yakınlarını ilgilendiren konuda beklenen haberi verdi. Peki ama cezaevlerinde açık görüşler ne zaman başlayacak?

Cezaevlerindeki açık görüşler ile ilgili olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den bir son dakika açıklaması geldi. Uzunca bir süredir gündemde yer alan ve mahkum yakınları tarafından merakla beklenen açık görüşlerin uzatılıp uzatılmayacağı sorgulanıyordu.

Mahkum ile mahkum yakınlarını ilgilendiren karar neticesinde, cezaevlerinde görüşlerin açılacağı tarih konusunda yeni bir açıklama geldi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye kararıyla açık görüşlerin yapılacağı tarihi söyledi.

Açık görüş ne zaman? Cezaevi açık görüşleri hangi gün, hangi ay başlıyor?

Cezaevi Açık Görüşleri Hangi Gün, Hangi Ay Başlıyor?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye kararıyla açık görüşler uzun bir aranın ardından 1 Aralık 2021 Çarşamba günü resmen başlayacak.

TBMM Genel Kurulu'nda, 5'inci Yargı Paketi'ni içeren İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi görüşmesinde mevcut düzenlemedeki 'her defasında 2 ayı geçmemek üzere 9 kez uzatılabilir' ibaresi, 'her defasında 2 ayı geçmemek üzere 12 kez uzatılabilir' ifadeleri dikkat çekti.

Açık görüş ne zaman? Cezaevi açık görüşleri hangi gün, hangi ay başlıyor? ile ilgili etiketler cezaevi açık görüş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.