Abdullah Ağar'dan terör baronlarına: Rıza Altun'un öldürüldüğünü neden gizliyorsunuz?

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Abdullah Öcalan ile PKK'yı 1978 yılında kuranlardan sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Rıza Altun'un Kandil'e düzenlenen SİHA saldırısında öldürüldüğünü iddia ederek terör baronlarına tepki gösterdi. Ağar, terör baronlarının Altun'un öldürülmesini sakladığını belirterek, "Örgütün, 'Biz ölüyoruz ama, lüks hayatlarından vazgeçemeyen sizler neden ölmüyorsunuz' diye, sizi sorgulamasından mı korkuyorsunuz?" dedi.

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Abdullah Öcalan ile PKK'yı 1978 yılında kuranlardan biri olan sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Rıza Altun ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Irak'taki kaynaklarından edindiği bilgiyi paylaşan Ağar terör baronlarına seslendi. 

"RIZA ALTUN ETKİSİZLEŞTİRİLDİ Mİ? KONUŞUN..."

"Sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Rıza Altun nerede? Irak’taki kaynaklarım bana bir şeyler fısıldıyor. Eminim devletin elinde de sağlam bilgiler var." diyen Ağar, "Kandil’e yapılan hani o malum SİHA akınında Rıza Altun etkisizLEŞtirildi mi? EtkisizLEŞtirilmedi mi? Konuşun. Neden saklıyorsunuz?" ifadelerini kullandı. 

Terör baronlarının geçmişte de öldürülen teröristleri sakladığını ve örgüte yalan söylediğini belirten Ağar, "Ali Haydar Kaytan’ı da Suriye genel sorumlusu Sofi Nureddin kod Halaf Muhammed’i de gizlediniz. Ne oldu? Ortaya çıkmadı mı?" diyerek şöyle devam etti:

"SİZLER NEDEN ÖLMÜYORSUNUZ" DİYE SORGULANMAKTAN MI KORKUYORSUNUZ?

"Örgütün neden biz ölüyoruz, Ali Haydar, Sofi Nurettin, Rıza Altun ölüyor, ama neden göbekleri kocaman olmuş, mağaralarından, haremlerinden çıkamayan, lüks hayatlarından vazgeçemeyen “Sizler neden ölmüyor” diye, sizi sorgulamasından mı korkuyorsunuz?"

 

 

 

 

 

Abdullah Ağar'dan terör baronlarına: Rıza Altun'un öldürüldüğünü neden gizliyorsunuz? ile ilgili etiketler Abdullah Ağar PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.