ABD'li oyuncu Sharon Stone'dan kahreden haber! Yine vücudunu tümör sardı

64 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve eski manken Sharon Stone, bir kez daha vücudunun tümör tarafından sarıldığını ve ameliyat olacağını açıkladı. 2001 yılında da tümörle savaşan Stone, beyin kanaması geçirmiş ve ardından felç olmuştu. Yıldız oyuncu 21 yıl sonra aynı kaderi yaşadı.

Amerikalı aktris, yapımcı ve eski manken Sharon Stone yaptığı açıklama ile sevenlerini endileşendirdi. Daha önce tümörle mücadele eden dünyaca ünlü oyuncu yıllar sonra yeniden aynı hastalığa yakalandı.

''TÜMÖRÜ ÇIKARMAK İÇİN AMELİYAT OLACAĞIM''


Instagram hesabından 3 milyondan fazla takipçisine seslenen Stone, yakın zamanda aldığı bir yanlış teşhisin kurbanı olduğunu itiraf etti. Vücudunu bir kez daha tümör sarmıştı. “Büyük bir fibroid tümörünü çıkarmak için ameliyat olacağım.” dedi.

Sharon Stone

Daha önce yanlış teşhis aldığı için yaşadığı sancılı süreci paylaşan Sharon Stone, bu teşhis ve sonucunda uygulanan yanlış operasyondan sonra korkunç ağrılar çekmeye devam edince ikinci bir doktordan görüş aldığında gerçekte vücudunda büyüyen bir tümör olduğunu öğrendi.

'KORKMAYIN, İKİNCİ BİR DOKTORA GİDİN'

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yapılan yanlış işlemler yüzünden epidural anesteziyi iki kez almak zorunda kalan oyuncu kadınlara seslenerek onlara korkmamalarını ve mutlaka en az iki doktordan görüş almalarını söyledi. Rahimdeki miyomlar sayısız kadında bulunsa ve çoğu zaman önemsiz olsa da bazı durumlarda tümöre dönüşebiliyor ve hayatı tehdit eder hale geliyor. Stone’un başına gelen de benzer bir durumdu.

Sharon Stone

Hayranlarına, operasyon ve tedavi sürecinin 4 ila 6 hafta arasında süreceğini ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Stone, onu tanıdığımız uzun yıllar boyunca koruduğu cesaretini ve dik duruşunu bir kez daha, bu kez başka bir ölümcül hastalığı yenerken kullanacak ve belli ki hayatına kaldığı yerden, daha güçlü bir şekilde devam edecek.

BİRÇOK KEZ SAĞLIK SORUNLARIYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞTI

Sharon Stone 2001 yılında da tümörle savaşmıştı. Tümör o yıllarda dünyaca ünlü yıldızın meme dokusunu sarmıştı. Daha sonrasında da tam iyileştiğini düşündüğünde beyin kanaması geçirmiş ve ardından felç olmuştu. Sharon Stone Stone, yıllar sonra bir bağışıklık sistemi hastalığı yüzünden çocuk sahibi olamadığını, tam 9 kez düşük yaptığını açıklamıştı.


Başarılı oyuncu, ikinci oğlu Laird Vonne'u 2005'te de üçüncü oğlu Quinn Kelly Stone'u 2006'da evlat edindi. Stone, artık, üç oğluyla birlikte Batı Hollywood, California'da bir zamanlar aktör Montgomery Clift'e ait olan bir evde yaşıyor. Stone'nun ilk oğlu Roan Joseph Bronstein, Phil Bronstein'dan.

ABD'li oyuncu Sharon Stone'dan kahreden haber! Yine vücudunu tümör sardı ile ilgili etiketler tümör Sharon Stone
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.