ABD’Lİ MCGURK YİNE SAHNEDE: SURİYE’DE PKK İLE HANGİ PLANI YAPIYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail'in Refah'ta sivillere gerçekleştirdiği korkunç saldırılarını, ABDnin Suriye'de PKK ile tehlikeli oyununu ve 11 Haziran tarihinin önemini masaya yatırdı.

''ABD'Yİ YIKMAZSANIZ NETANYAHU'NUN SONU GELMEZ''

Bozkurt, ''ABD'yi yıkmazsanız Netanyahu'nun sonu gelmez. İsrail bir devlet değil, terör örgütüdür. Dün gece insanlık tarihinin en kara gecelerinden biri yaşandı. Hocalı'da, Başbağlar'da yaşadıklarımız o kara gecelerden biriydi.

''TERÖR ÖRGÜTÜNDEKİ YETİŞMİŞ ELEMANLAR TEK TEK İNDİRİLİYOR''

Berfin kod adlı Rima Abdullah, çok sayıda terör saldırısına katılan bir suikastçı. 9 askerimizin şehit edildiği saldırıya bizzat katıldı. 5 askerimizi kendisi şehit etmiş. Operasyondan kurtulmaya çalışan 3 kadın terörist siha'larla tespit edildi, Zap çayına kaçmaya çalışırken imha edildi. Öldürülen teröristlerden birinin rima abdullah olduğu tespit edildi. Terör örgütündeki yetişmiş elemanlar tek tek indiriliyor.

''TERÖR ÖRGÜTÜ SURİYE'DE PYD TERÖR ÖRGÜTÜNE SÖZDE DEVLET ADIMININ İLK HAMLESİNİ YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR''

Terör örgütü şu an Suriye'de PYD terör örgütüne sözde devlet adımının ilk hamlesini yaptırmaya çalışıyor. Suriye'de PYD'nin işgal ettiği alanlardaki sözde özerkliği defacto şekilde hayata geçirmeye çalışıyorlar. Bunu yerel seçim oyunuyla yapıyorlar. 11 Haziran'da YPG/PYD'ye Suriye'de yerel seçim yaptıracaklar. Amaçları özerk bir statü kazandırmaya çalışmak. PYd'ye fiilen devlet kurdurmanın ilk adımlarını atmaya çalışıyorlar. Yerel seçim adı altında bölgede kürtler ve arapları çatıştıracaklar.

''FETÖ'DE GÜLEN'DEN SONRA GÜCÜN KİMDE OLACAĞI YÖNÜNDE KUTUPLAŞMALAR SÖZ KONUSU. ESKİDEN KAVGA EDENLER YAN YANA GELMİŞ DURUMDA''

FETÖ içinde karışık durumlar söz konusu. FETÖ'de kavga büyümüş gibi gözüküyor. Gülen'in Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını öne sürüyorlar. garip durumlar var. Öldü mü, kaçırıldı mı? Öldükten sonra örgütün finans gücünü kimin ele geçireceği yönünde kavgalar mı var? Osman Şimşek Pensilvanya'dan dövülerek kovulmuş. Uzun zamandır Osman Şimşek'in bulunduğu grup, Mustafa Özcan'a muhalefet ediyor. Maddi kaynaklar da kesilince kavga iyice derinleşmiş. Cevdet Türkyolu ile ekibinin Gülen'i kaçırdığı iddiası söz konusu. Burak Bekiroğlu, Gülen'in ilaç verilerek yavaşça uyutulacağını iddia etti. Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Barbaros Kocakurt planı koordineli şekilde hayata geçirmişler. Örgüt ikiye bölündü. Bu ekip, Osman Şimşek ve beraberindekilere karşı hareket ediyor. Gülen son günlerini yaşıyor. Ondan sonraki gücün kimde olacağı yönünde kutuplaşmalar söz konusu. Eskiden kavga edenler yan yana gelmiş durumda. Osman Şimşek'ler, Molla'lar bir tarafta, Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan diğer tarafta.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD’Lİ MCGURK YİNE SAHNEDE: SURİYE’DE PKK İLE HANGİ PLANI YAPIYOR? ile ilgili etiketler ABD Suriye Irak Türkiye Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.