ABD’DEN İSRAİL ÇÖLÜNDE GİZLİ ÜS! KOD ADI ‘SİTE 512’ OLAN ÜSSÜN AMACI NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt,Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in PKK/KCK'nın sözde Metina lojistik sorumlusu Cahit Aktay'ı etkisiz hale getirdiği nokta operasyonu, ABD’nin İsrail çölündeki gizli üssünü ve Yunan'ı korkutan Türkiye'nin dev donanmasını masaya yatırdı.

''MİT ÖRGÜTE BİR PSİKOLOJİK DARBE DAHA İNDİRDİ''

Bozkurt, ''Cahit Aktay, 'Hüseyin Piran' kod adlı terör elebaşı. Turuncu kategoride yer alıyor. Örgütün kırsal kadrolarına 2008'de katıldı. 2009-2012 arasında Kandil bölgesinde bulundu. Aktay, 2019'da örgütün maliye ve lojistik sorumlusu olarak görev aldı. MİT, terör elebaşı Cahit Aktay'ın pençe kilit harekat bölgesinde güvenlik güçlerimize karşı eylem hazırlığı yaptığını tespit etti. Aktay ve beraberindeki teröristler silah aktarımı yapmak için bir araya geldiklerinde MİT tarafından etkisiz hale getirildi. MİT örgüte bir psikolojik darbe daha indirdi.

''İSRAİL ABD'NİN DESTEĞİNİ ALSA BİLE BÖLGE ÜLKELERİ BİR ARAYA GELSE HİÇBİR ŞEY YAPAMAZ''

Biden'ından tut, Kirby'sine kadar hepsi aşağılık varlıklar. 'Ateşkes' diyeni dövmedikleri kalıyor. İsrail ABD'nin desteğini alsa bile bölge ülkeleri bir araya gelse hiçbir şey yapamazlar. Bu üs yaşam destek tesisi olarak tanımlanıyor. Konsept olarak içeriği radar sistemi. Savunma bakanlığı sitenin üstünü kapatmaya çalışıyor. Site 512'nin askeri varlığın bir parçası olduğunu ortaya konuyor. Üs belki de Ortadoğu'nun başka yerlerindeki operasyonları desteklemek için kullanılacak. Üs öyle bir noktada ki o bölgeyi izleyebiliyor. Üsle ilgili Aksa Tufanı'ndan kısa bir süre önce anlaşmanın imzalandığı söyleniyor ama bazı detaylar bu işin geçmişe gittiğini gösteriyor. Gizli bir üs anlaşması söz konusu. Bir anda devlet sırrına dönüşüyor. Garip bir olaylar var. İsrail içinde Ortadoğu'ya yine bir ur sokmuşlar. Bunlar Ortadoğu'da bölgemizde kan akıtmanın yollarını arıyor.

''ARAP BİRLİĞİNE 'ARAP DÜŞMANLIĞI BİRLİĞİ' DİYEBİLİRİZ''

Arap birliğine 'Arap Düşmanlığı Birliği' diyebiliriz. Arap Birliği, Emperyalizmin bölgedeki taşeronlarıdır. Lawrence'ların attığı tohumun devamıdır. Arap Birliği Filistin meselesinde soykırıma sesini bile çıkaramıyor. Filistin'in kurtuluşu Arap Bİrliği değildir, Türkiye'nin garantörlüğüdür.'' sözlerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD’DEN İSRAİL ÇÖLÜNDE GİZLİ ÜS! KOD ADI ‘SİTE 512’ OLAN ÜSSÜN AMACI NE? ile ilgili etiketler ABD İsrail Filistin Türkiye Yunanistan Gazze Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.