Tır şoförlüğü yapan ünlü oyuncunun çocuklarına bırakacağı milyon dolarlık miras dudak uçuklattı!

ABD'de TIR şoförlüğü yapmaya başlayan ünlü oyuncu Tolga Karel, çocuklarına dev bir miras bırakacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Tolga Karel, çocuklarına her birine 1 Bitcoin miras bırakacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Tolga Karel, çocuklarına her birine 1 Bitcoin miras bırakacağını açıkladı. Bu mirasın gelecekteki değerine vurgu yaparak, "2030'da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar" dedi.

Tır şoförlüğü yapan ünlü oyuncunun çocuklarına bırakacağı milyon dolarlık miras dudak uçuklattı!

Tolga Karel'in bu kararıyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
"Çocuklarımın her birine 1 Bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar, arkamdan dualarını eksik etmezler."

 1978 yılında İstanbul'da doğan Tolga Karel, Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu ve oyunculuk kariyerine başladıİlk adımlarını Necati Aslan'ın yönettiği "Gece Şahinleri" adlı sinema filmiyle atan Karel, daha sonra televizyon dünyasında da adını duyurdu.

Tır şoförlüğü yapan ünlü oyuncunun çocuklarına bırakacağı milyon dolarlık miras dudak uçuklattı! - Resim : 3

"Evdeki Yabancı" ve "Yaprak Dökümü" gibi dizilerde başarılı performansıyla dikkat çekti.
Özel hayatında da dikkat çeken bir isim olan Karel, 2011 yılında manken Günay Musayeva ile evlendi ancak evlilikleri 2015 yılında sona erdi.

Tır şoförlüğü yapan ünlü oyuncunun çocuklarına bırakacağı milyon dolarlık miras dudak uçuklattı! - Resim : 4

Bu evlilikten Cihangir adında bir oğlu olan Karel, daha sonra ABD'ye yerleşme kararı aldı.
2016 yılında Sarah Scotti ile evlenen Karel'in bu evlilikten de Mia Margaret adında bir kızı oldu. ABD'de iş kurma girişimlerinde bulunan ancak sağlık turizmi alanında istediği başarıyı elde edemeyen Karel, şu anda ABD'de TIR şoförlüğü yapmaktadır.

Tır şoförlüğü yapan ünlü oyuncunun çocuklarına bırakacağı milyon dolarlık miras dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Tolga Karel ABD Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.