Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel yeni bir diziyle ekranlara dönüyor

2006-2010 yıllarında arasında Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan, 2016 yılında Sarah Scott ile evlendikten sonra Amerika'ya taşınan oyuncu Tolga Karel (44) yıllar sonra yeniden ekranlara dönüyor. Tolga Karel, yakında tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Sıfırıncı Gün dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda Halil Ergün, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Güven Hokna, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır gibi isimlerin yer aldığı, bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz Ayhan rolüyle hafızalara kazınan ve 2016 yılında Sarah Scott ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerini noktalayıp Amerika'ya yerleşen Tolga Karel yıllar sonra yeni bir projede ile ekranlara geri dönüyor. 

Eski eşi Günay Musayeva ile evliliğinden 1, Sarah Scott ile evliliğinden 4 çocuğu bulunan Tolga Kareyel, uzun süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika'da yaşam sürüyordu. Geçtiğimiz günlerde yeniden ekranlara döneceğinin sinyalini veren Tolga Karel'in yeni projesi belli oldu. Kod Adı: K.O.Z., Gece Şahinleri, Aşkın Bedeli, Evdeki Yabancı, Şeytan Çıkmazı, Ödünç Hayat, Kanıt, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi yapımlarda rol alan ve en son 2014 yılında ekrana gelen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla izleyici karşısına çıkan Tolga Karel sürpriz bir proje ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TV8'İN 'SIFIRINCI GÜN' DİZİSİNDE ROL ALACAK


Tolga Karel son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yer aldığı yeni projesini duyurdu. Karel, yakında tv8 ekranlarında yayınlanacak Sıfırıncı Gün adlı dizide kamera karşısına geçti. Dizinin fragmanını Instagram hesabından paylaşan Tolga Karel sürpriz gelişmeyi hayranlarıyla paylaştı. 

tolga karel

 SIRIFINCI GÜN DİZİSİNİN KONUSU

Emniyet Müdürlüğü’nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir...
Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder’in peşinde...
Uzun bir takibin sonunda Ejder’e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon “Sıfırıncı Gün” ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.
O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez. Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

OYUNCU KADROSU

Engin Öztürk, Berk Cankat, Adnan Biricik, Demir Karahan, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Ahmet Pınar, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Naz Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Damla Colbay ve Turgay Tanülkü.

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel yeni bir diziyle ekranlara dönüyor ile ilgili etiketler Tolga Karel Sıfırıncı Gün Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.