ABD UÇAK GEMİSİ İSRAİL’E NE İÇİN GÖNDERİLDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail-Filistin çatışmasında yaşanan son gelişmeleri, Amerika'nın Gazze'yi harabeye çeviren İsrail'e desteğini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Irak-Suriye tezkeresi kararını masaya yatırdı.

''İSRAİL SOYKIRIM YAPMAYA ÇALIŞIYOR''

Bozkurt, ''İsrail'in hedefinde Gazze'deki gazeteciler var. Bu iş insanlık dışı bir duruma doğru gidiyor. Gazetecilerin hedef alınması, saldırıyı planlayan kişinin babasının evinin hedef alınması... Bir gazeteciye yapılan şiddete batı neden sesini çıkarmıyor? Türkiye Gazeteciler Cemiyeti nerede? İsrail'in saldırıları savaş hukuku falan dinlemiyor. İsrail soykırım yapmaya çalışıyor. İsrail Hitler'den öğrendiklerini Gazze'de uyguluyor.

''SALDIRI HAZIRLIĞINDA OLAN BİR İSRAİL VE HAMLE YAPAN BİR HAMAS'I GÖRÜYORUZ''

Çatışmanın yayılma riski çok fazla. İsrail'in şiddetine reaksiyon vermeyenlerde bir değişim olabilir. Çatışmayı fırsat bilerek Ortadoğu'da bir şekillenme yapmaya çalışıyorlar. ABD askeri bir güçle geliyor. ABD'nin bölgedeki tek müttefiki İsrail'dir. Yaşananlar operasyon değil, saldırıdır. Saldırı hazırlığında olan bir İsrail ve bunun hazırlığında hamle yapan bir Hamas'ı görüyoruz. ABD ve İsrail'in uzattığı dostluk elinde mutlaka başka bir şey vardır. Her zaman tetikte olmak gerekir.

''ÇOK TEHLİKELİ BİR GRUP ORTADOĞU'YU YENİDEN ŞEKİLLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR''

Türkiye Ortadoğu'yu değiştirme planlarını bozuyor. ABD'nin hisse alması, İsrail'in karşı hazırlığı o plandan vazgeçmediklerini gösteriyor. Çok tehlikeli bir grup Ortadoğu'yu yeniden şekillendirmeye çalışıyor. Hedefleri arasında Türkiye de var. Çünkü oyunlarını bozuyoruz.

''KILIÇDAROĞLU ATATÜRK İLE HESAPLAŞMAKTADIR''

Kılıçdaroğlu'nun atatürk'e kin beslediğini düşüyorum. Kılıçdaroğlu sözde 'Dersim katliamı' dedikleri, özünde Türkiye'nin terörist Seyit Rıza ve şürekasına yaptığı operasyonun intikamını almaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu o dönemde olsaydı EOKA'cıları bir bahaneyle desteklerdi. Kılıçdaroğlu'nun HDP-PKK-PYD ile de arasında gizli bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlu Atatürk ile hesaplaşmaktadır.'' sözlerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD UÇAK GEMİSİ İSRAİL’E NE İÇİN GÖNDERİLDİ? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun ABD İsrail Filistin Hamas Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.