ABD-İsrail gerginliği: Biden, Netanyahu için 'Bu adam' ve 'pislik' gibi küçümseyici sözler kullandı!

Katil İsrail'in Gazze şeridinde yaptığı soykırım sürüyor ve öldürülen Filistililerin sayısı 28 bine ulaştı. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ateşkes için ikna etmeye çalışıyor. Fakat Netanyahu buna yanaşmadığı için de Biden'ın sinirli olduğu belirtiliyor. Hatta, kaynaklara göre Biden, Netanyahu için 'as*hole' yani 'g** d**iği' ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'i Gazze Şeridi'ndeki tutumunu değiştirmeye ikna edememesi nedeniyle yaklaşan seçimler öncesi destekçilerinden tepki almaya başladı.

NBC'nin haberine göre, Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu İsrail'in Gazze'deki tutumunu değiştirmemesinin birincil sebebi olarak gösteriyor.

Biden'a yakın kaynaklar, Biden'ın İsrail'in ateşkesi kabul etmesi için uğraştığını fakat Netanyahu'nun 'ona adeta cehennemi yaşattığını' ve bununla başa çıkmanın imkansız olduğunu bildirdi.

BİDEN, NETANYAHU İÇİN 3 KEZ 'G*T D**İĞİ' İFADESİNİ KULLANDI

Biden'ın son haftalarda onlarca yıldır tanıdığı bir lider olan Netanyahu hakkında konuşmalarında oldukça sert ifadeler kullandığı belirtiliyor.

Bu ifadeleri ilk ağızdan duyanların söylediğine göre, Biden, Netanyahu'dan "bu adam" diye küçümseyici bir ifadeyle kullanarak bahsediyor. Yine benzer şekilde kaynaklar, Biden'ın yakın zamanda Netanyahu'ya üç kez 'asshole' yani 'G*t d**iği' dediği belirtildi.

 

 

ABD-İsrail gerginliği: Biden, Netanyahu için 'Bu adam' ve 'pislik' gibi küçümseyici sözler kullandı! ile ilgili etiketler Joe Biden Binyamin Netanyahu İsrail ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.