ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Şu anda Rusya Ukrayna'ya her an saldıracak potansiyele sahip!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıklamasında "Şu anda Rusya Ukrayna'ya her an saldıracak potansiyele sahip. Umarım bunu yapmazlar ve diplomasiyi tercih ederler. Putin hangi yola ilerleyeceğine karar verecek" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Rusya’nın diplomasiyi veya işgal etmeyi de seçse ABD’nin her şekilde hazırlıklı olduğunu söyledi.

Blinken, ayrıca ABD’nin öneri sunduğunu ancak Rusya’nin henüz bir resmi yanıt vermediğini belirtti.

“RUS DİPLOMATLAR UKRAYNA’YI TERK EDİYOR”

Öte yandan Rus devlet haber ajansı RIA Novosti tarafından bugüne servis edilen haberde, Rus diplomatların Ukrayna’yı terk ettiğini kaydedildi.

Ajansa konuşan ismi belirtilmeyen bir kaynak, “Ukrayna vatandaşlarının açıklamalarına göre, Ukrayna’daki Rus diplomatlar ve konsolosluk görevlileri Rusya’ya gitmeye başladı” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Şu anda Rusya Ukrayna'ya her an saldıracak potansiyele sahip! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna ABD blinken
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.