ABD Başkanı Joe Biden'ı yine taklit etti! İşte Trump'ın 'Bu adam bunak' sözleriyle yaptığı taklit

ABD 2024 seçimlerine hazırlanırken Donald Trump mevcut ABD Başkanı Joe Biden'ın hareketleriyle dalga geçmeye devam ediyor. Trump 'bu adam bunak' sözleriyle yine Biden'ı taklit etti.

Donald Trump seçim kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kez de 80 yaşındaki Joe Biden'ın konuşmasında yaptığı bir hareketi taklit eden Trump Biden için 'bu adam bunak' ifadelerini kullandı. 

ABD'de 47'inci kez başkanlık seçimlerinde yeniden ABD başkanı olmak isteyen Donald Trump Joe Biden'ın yaşlılığı üzerinden siyasi bir kampanya yürütmeye devam ediyor. 

DAHA ÖNCE DE TAKLİT ETMİŞTİ

Seçim kampanyasına başlayan Trump Biden'ın taklidini daha önce de yapmıştı. Kaliforniya'nın Anheim şehrinde konuşan Trump, Biden'ı resmen taklit etti. Trump kürsüde yönünü kaybetmiş gibi rol yaparken "Neredeyim ben?" diyerek etrafına baktı ve kendisini dinleyenleri güldürdü.

ABD Başkanı Joe Biden'ı yine taklit etti! İşte Trump'ın 'Bu adam bunak' sözleriyle yaptığı taklit ile ilgili etiketler Donald Trump Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.