ABD Başkanı, herkesin önünde muhalif gazetecinin annesine küfür etti!

ABD Başkanı Joe Biden, her kesimden medya kuruluşlarının gönderdiği muhabirlerin sorularını yanıtladığı toplantı sırasında, (ABD'de) Biden'a muhalefet eden ve Trump'ı desteklemesiyle tanınan Fox News muhabirinin annesine ağza alınmayacak şeyler söyledi. Fox muhabirinin enflasyon hakkında soru sormasının ardından 'Ne aptalca bir soru.. Ne aptal bir o***** çocuğu' ifadelerini kullandı. ABD hükümetinin ve Türkiye'deki Fox TV'nin, Sedef Kabaş'ı savunmasının ardından yaşanan bu olay gündeme oturdu.

Muhalif medya Fox News'ın muhabirinin 'enflasyon' sorusu, ABD'nin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. 

ABD BAŞKANI MUHABİRİN ANNESİNE KÜFÜRLER SAVURDU

Türkiye'de sürekli 'muhalif gazeteciler', 'basın özgürlüğü', 'diplomatik nezaket', 'insan hakları' üzerine ahkam kesen ABD Başkanı, olay kendi ülkesinde yaşandığında terbiyesizliğin en dibine vurdu. 

ABD Başkanı Joe Biden, gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında kendisine soru soran (Trump yanlısı) Fox News muhabirinin annesine (ve kendisine) ağza alınmayacak bir küfür savurdu. 

MUHALİF BASINA EN UFAK TAHAMMÜLÜ YOK!

79 yaşındaki ABD Başkanı, torunu yaşındaki muhabire, tüm dünyanın ve basının gözleri önünde 'Ne aptalca bir soru... Ne aptal bir o****** çocuğu!' ifadelerini sarf etti. 

Yaşanan skandal, ABD hükümetinin Sedef Kabaş'ın 'basın özgürlüğü', 'muhalif gazetecilik' ve 'hukukun üstünlüğü' adı altında serbest bırakılmasını açıklamasının hemen ardından yaşandı. 

ÇELİŞKİ ÜZERİNE ÇELİŞKİ

Türkiye'de Sedef Kabaş'ı -başarısızca- savunmaya çalışan ve annesine küfür edilen Fox News'ın Türkiye'deki kurumu olan Fox TV'den ise ABD Başkanı'na en ufak bir eleştiri gelmemiş olması dikkatlerden kaçmadı. 

 

Kaynak: SuperHaber

ABD Başkanı, herkesin önünde muhalif gazetecinin annesine küfür etti! ile ilgili etiketler küfür ABD gazeteci biden o... çocuğu başkanı muhalif FOX

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.