ABD Başkanı Biden uçaktan indi, ne yapacağını şaşırdı: "Şimdi ne yapacağım?" dedi

ABD Başkanı Joe Biden sık sık gündem olan ilginç hareketlerine Orta Doğu turunda da devam etti. Orta Doğu gezisi kapsamında İsrail'e giden Biden, uçaktan indikten sonra ne yapacağını şaşırdı. Biden, uçaktan indikten sonra bir süre duraksayarak, "Şimdi ben ne yapacağım?" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, dört günlük Orta Doğu seyahati kapsamında İsrail’in başkenti Tel-Aviv’e gitti. Biden, uçağı Tel-Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’na indikten sonra ne yapacağını şaşırdı. Etrafına bakan Biden, "Şimdi ne yapacağım?" dedi. Biden, yanındakilerin yönlendirmesi ile kırmızı halıda yürümeye başladı.

"SİYONİST OLMAK İÇİN YAHUDİ OLMAYA GEREK YOKTUR" DEDİ

Joe Biden, Tel-Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nda basın açıklamasında bulundu. Biden, “ABD ve İsrail, etle kemik gibidir. Birbirinden ayrılması söz konusu olamaz” dedi.

Daha sonra ABD’nin İsrail ile olan tarihi ilişkilerine değinen Joe Biden, Siyonizm açıklamasında bulundu: “Geçmişte söylediğim gibi tekrar söylüyorum: Siyonist olmak için, Yahudi olmaya gerek yoktur" dedi.

 

ABD Başkanı Biden uçaktan indi, ne yapacağını şaşırdı: "Şimdi ne yapacağım?" dedi ile ilgili etiketler İsrail uçak Joe Biden havaalanı kırmızı halı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.