AB uçaklarına yakıt ikmali mi? Askeri tanker uçağı daireler çiziyor!

Haberin yazıldığı sıralarda Romanya üzerinde uçuş gerçekleştiren ABD Hava Kuvvetlerine ait bir tanker uçağı daireler çiziyor. Ukrayna'ya yardıma gelen savaş jetlerine havada yakıt ikmali yaptığı iddia edildi. Zira AB'nin uçaklarının şu sıralarda Ukrayna hava sahasına varmış olması bekleniyordu.

ABD Hava Kuvvetlerine ait bir tanker uçağı Romanya üzerinde daireler çizmekte. 

AVRUPA BİRLİĞİ UKRAYNA'YA SAVAŞ UÇAKLARI GÖNDERDİ

Bazı uzmanlar tarafından ise tanker uçağın, Avrupa Birliği'nin gönderdiği savaş uçaklarının ise her an Ukrayna'ya Ukrayna'ya gönderdiği savaş jetlerine AB'den gelen savaş jetlerine havada yakıt ikmali yapıyor olduğuna dair yorumlar yapıldı.

AB uçaklarına yakıt ikmali mi? Askeri tanker uçağı daireler çiziyor!

KİEV'E KUZEYBATI'DAN YAKLAŞAN DEVASA RUS KONVOYU MUHTEMEL HEDEFLERİ

AB ülkelerinin savaş uçaklarının, İngiltere bazlı uydu görüntüleme şirketi maxar Technologies tarafından sağlanan fotoğraflarda görülebilen ve Kiev'e kuzeybatıdan yaklaşan devasa Rus konvoyunu hedef almaları ise muhtemel.

AB uçaklarına yakıt ikmali mi? Askeri tanker uçağı daireler çiziyor! - Resim : 2

'ÖNÜMÜZDEKİ 24 SAAT ÇOK KRİTİK'

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy, İngiliz lideri arayıp 'Önümüzdeki 24 saat çok kritik' açıklamasını yapmıştı. 

 

-SuperHaber

AB uçaklarına yakıt ikmali mi? Askeri tanker uçağı daireler çiziyor! ile ilgili etiketler tanker uçak ABD Rusya Ukrayna Savaş ab ikmal kiev
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.