A Milli Futbol Takımı'nın maçı öncesi özel anlar! TFF Başkanı Servet Yardımcı'dan futbol resitali

A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg’a 2-0 mağlup olan Litvanya karşısında galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımı'nın Litvanya'ya konuk olacağı Uluslar Ligi mücadelesi öncesi antrenmana katıldı. Servet Yardımcı'nın Stefan Kuntz ile antrenmanda futbolculuk hünerlerini sergilediği özel görüntüler dikkatlerden kaçmadı.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk müsabakasında Faroe Adaları’nı 4-0 mağlup ederek güzel bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında Litvanya’ya konuk olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımı'nın Litvanya ile oynayacağı Uluslar Ligi mücadelesinde ay-yıldızlı takımı yalnız bırakmadı.

Servet Yardımcı'nın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile antrenman sahasında futbolculuk hünerlerini sergilediği görüldü. Stefan Kuntz ve Servet Yardımcı'nın A Milli Futbol Takımı kampındaki keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

A Milli Futbol Takımı'nın maçı öncesi özel anlar! TFF Başkanı Servet Yardımcı'dan futbol resitali ile ilgili etiketler A milli futbol takımı servet yardımcı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.