9 katlı binadan aracın üzerine düşen kişi sağ kurtuldu

New Jersey'de 9 katlı binadan aracın üzerine düşen kişi sağ kurtuldu. Mucizevi olayın görgü tanıkları yaşananların film sahnesi gibi olduğunu belirttiler.

ABD'nin New Jersey eyaletinde, 9 katlı binadan bir aracın üstüne düşen kişinin sağ kurtulduğu belirtildi.

New York Post gazetesinde yer alan habere göre, Jersey City Journal meydanında bir kişi 9 katlı binadan bir aracın üstüne düştü.

9 katlı binadan aracın üzerine düşen kişi sağ kurtuldu

olay yerinde büyük gürültü duyduğunu belirten görgü tanığı Christina Smith, "Aracın camları patlar gibi parçalandı. Daha sonra düşen kişi çığlık atmaya başladı, kolu tamamen bükülmüştü. Şok oldum, film sahnesi gibiydi." dedi. Smith, telefonla acil sağlık ekiplerini aradığını belirterek, kimliği belirlenemeyen kişinin kısa süre sonra hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Söz konusu kişinin sağlık durumu hakkında bilgi paylaşılmazken, polisin olayla ilgili incelemelerini sürdürdüğü bildirildi.

9 katlı binadan aracın üzerine düşen kişi sağ kurtuldu ile ilgili etiketler New jersey 9. kattan düştü mucizevi kurtuluş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.