8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi?

8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi? FOX TV ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı The Taste Türkiye, yeni bir eleme mücadelesiyle karşımıza çıkıyor. Yarışmanın finalinin yaklaşması nedeniyle rekabet her geçen artmaya devam ediyor. İşte 8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi? Şef korumasını kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi? arışmanın finalinin yaklaşması nedeniyle rekabet her geçen artmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı The Taste Türkiye, yeni bir eleme mücadelesiyle karşımıza çıkıyor. İşte 8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi? Şef korumasını kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ali Ronay, Rafet İnce ve Şemsa Denizsel'in jüri üyelikleriyle birlikte oluşturdukları takımlarla yayın hayatına devam edecek olan The Taste Türkiye'de yarışmacılar rakiplerini geçebilmek adına mücadele verecek. Her yarışmacının elenme riskinin bulunduğu programda en iyi isim dokunulmazlık kazanacak ve bir sonraki haftayı garantileyecek.

Şeflerin takımlarında hangi yarışmacılar var?

Rafet İnce: Ayşecan Renda, Aysun Çağıltaş, Eren Babataş ve Emirhan Turanlı

Şemsa Denizsel: Hüseyin Metin Doğan, Efe, Selin Yardımcı, Hümeyra Karslı

Ali Ronay: Mustafa Pekdemir, Turhan Çiftçi, Sevgi Asan, Muhittin Fidan

The Taste Türkiye'de kim elendi?

Türkiye'de yemek yarışması konseptini farklı bir noktaya taşıyan The Taste Türkiye'de elenen ve koruma (dokunulamzlık) kazanan isim belli olunca haberimizde yer alacak.

 

8 Temmuz The Taste Türkiye kim elendi? ile ilgili etiketler Fox TV The Taste Türkiye 8 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.