8 Mart Dünya Emekçiler Günü'nde Demet Evgar'dan anlamlı kampanya! Ana Haber ekranlarında farkındalık yarattı! "Ben kadınım, eşitliğe yatırım"

Oyuncu Demet Evgar görülmemiş bir 8 Mart Kadınlar Günü kampanyası oluşturdu. Ünlü oyuncu kadın ve kadın hakları konusunda mücadelesi ile biliniyordu. Show TV ekranlarında ana haber ekranlarında yayın yapan oyuncu görülmemiş bir kampanya başlattı. "Ben kadınım, eşitliğe yatırım" kampanyasını X üzerinden başlattı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar kadın hakları konusunda duyarlılığı ve iyi niyet elçisi olması ile tanınıyor. Ana haber saatinde Show ekranlarında izleyiciyi şaşırtan Evgar takdir edildi.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye İyi Niyet Elçisi, değerli oyuncumuz Demet Evgar; Ben Kadınım ve Eşitliğe Yatırım kampanyasını Show TV ekranlarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlattı. İşte o yayın...

8 Mart Dünya Emekçiler Günü'nde Demet Evgar'dan anlamlı kampanya! Ana Haber ekranlarında farkındalık yarattı! "Ben kadınım, eşitliğe yatırım" ile ilgili etiketler Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.