8 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 8 Eylül çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak aktarılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem de online olarak oynanabilen Sayısal Loto'da sonuçlar belli mi? Büyük ikramiye ne kadar? Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Bu akşam çekilen şanslı numaralar şu şekilde; 68-58-23-75-51-53 +1 joker 54.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye 208.955.078 TL oldu. Devirli ikramiyenin bu akşam yapılacak çekiliş sonrası sahibi de belli olacak. Bu haftanın ikinci çekilişi olacak Sayısal Loto 8 Eylül çekilişi saat 21:30'da yapılacak. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

8 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Bu akşam çekilen şanslı numaralar şu şekilde;

68-58-23-75-51-53 +1 joker 54

Bayilerden sayısal loto kuponlarını yapan talihliler bir de Milli Piyango'nun internet sitesinden şanslarını deniyorlar. Çılgın Sayısal Loto 8 Eylül sonuçları haberimizde yer alacaktır.

Milli Piyango'da yeni dönem başladı! Sayısal Loto'da numara sayısı da  ikramiye tutarı da arttı! - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL ÖĞRENİLİR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

8 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 8 eylül sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.