7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019

7 Ocak Hadi ipucu cevabı! 2000'li yılların en çok takip edilen çizgi filmi olan Pokemon yıllar sonra Hadi uygulamasının sorusu ile karşımıza çıkıyor. Turkcell'in yüzbinlerce kullanıcısına para ödülü dağıtmaya devam ediyor.Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? sorusunun cevabı büyük merak konusu.Peki 7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019 Merak edilen detaylar haberimizde...

7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Turkcell'in en çok takip edilen uygulaması Hadi saat 20:30'da kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Uygulama Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? sorusunun cevabını kullanıcılarından istiyor.2000'li yıllara damga vuran dizinin başrolünde bulunan 3 ana karakter izleyiciler tarafından çok seviliyor.Peki 7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019 Merak edilen detaylar haberimizde...

7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019

Hadi yarışması, 7 Ocak 2019 tarihinde akşam saat 20:30’ta başlıyor. Bu akşam yarışma sponsorlu yapılmadığından ötürü, ödül yarışma başladığında belli olacak. 7 Ocak’ta toplam 12 soru sorulacak. 12 soruya doğru bilen kişiler, ödülü kendi aralarında paylaşacak.

Hadi İpucu sorusu 7 Ocak 2019

Pokemonları yakalayarak gelmiş geçmiş en iyi Pokemon eğiticisi olmak isteyen çizgi karakter hangisidir? Hadi İpucu cevabı: Ash Ketch’umdur.

Ash Ketchum kimdir?

Ash Ketchum, geleceğin büyük eğitmeni olacaktır. 10 yaşına bastığı gün Pokémon'unu alacağı için çok heyecanlıdır. Sabah biraz geç kalır haliyle, koşarak Profesör Oak'ın laboratuvarına gider. Profesör Oak Pokémonlar hakkında detaylı bilgiye sahiptir. Adı üstünde, bir profesör. Profesör Oak ona geç kaldığını ve de bütün Pokémonların alındığını söyler. Ama bir Pokémon kalmıştır, Pikachu. Fakat bu Pokémon hiç söz dinlemez, hatta Pokétopu'na bile girmez.

 Ash ise çaresiz kalmıştır, kabul eder. Dışarı çıktığında rakibi Gary Pokémonunu almış, hatta hava atıyordur. Gary yola çıktığında, Ash kafasına Dünya'nın en büyük eğitmeni olmayı kafasına koymuştur. Gary ise artık onun en büyük rakibidir. Profesör Oak ise ondan bir istekte bulunur, ona Pokédex verir ve Pokedex'i tamamlamasını ister. Ash ise çaresiz kabul eder.

Pokemon’da yer alan karakterler ise şöyle; Ash Ketchum, Pikachu, Dawn, Brock, Misty, Tracey, Gary Oak, Richie, Samuel Oak, Jessie, James, Meowth, May, Max, Paul, Iris, Axew, Cilan, Professor Aurea Juniper ve Bianca.

7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019 - Resim : 2

POKEMON HAKKINDA

Pokemon, Japon oyun yapımcısı Satoshi Tajiri tarafından yapılan, hayali canlıları konu alan oyun, anime, manga ve kart oyunu serisi. Video oyun şirketi Nintendo’nun kurduğu The Pokémon Company tarafından yönetilir. İlk olarak Game Freak tarafından 1996’da rol yapma oyunu (RPG) olarak Game Boy için çıkmıştır. Amerika’da ise 1998 yılında piyasaya sürülmüştür. Yine Nintendo’nun sahibi olduğu Mario serisinden sonra dünyadaki en başarılı video oyunu tabanlı medya ürünüdür. Pokemon; anime, manga, kart oyunu, oyuncak, kitap ve daha birçok ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Pokémon dünyasındaki canlılara da yine “Pokemon” adı verilir. İlk jenerasyon 151 Pokémon’dan oluşmaktaydı. Günümüzde 7 jenerasyon ve resmi pokemon sitesinde 806 Pokémon bulunmaktadır. 2018 itibarıyla Pokémon 20. sezonda 999’den fazla bölümü ile devam eden anime, 20 sinema filmi, 9 kısa film, 12 seride 31 oyun ve 122’den fazla yan oyundan oluşmaktadır.

Hadi Nedir?

Hadi bilgi yarışması Türkiye'nin ilk canlı, sunuculu ve para ödüllü bilgi yarışması. Hadi en çok aranan ve indirilen programlar arasında yerini aldı.

Günde İki Kez Canlı Yayınlanan Yarışma; On İki Soruyu Doğru Cevaplayan Herkese Gerçek Para Ödülü Vadediyor. Binlerce kişinin aynı anda canlı oynadığı yarışmanın sunuculuk koltuğundaysa başarılı oyuncu Müge Boz oturuyor.

Hadi, 17 Haziran günü ise yeni bir rekora imza attı; 50 bin kişi aynı anda 6.000 TL ödül için yarıştı. Canlı yayında, aynı anda 12 soruyu çözmek için heyecanlı bir yarışa giren oyunculardan yedisi, 6.000 TL’lik ödülü paylaştı.

HADİ OYUNU HAKKINDA DETAYLAR

AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

.

7 Ocak Hadi ipucu cevabı! Pokemon eğitici olmak isteyen çizgi karakter kimdir? Hadi ipucu 20:30 cevabı! 07 ocak 2019 ile ilgili etiketler Hadi uygulaması 7 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.