7 Mart Survivor kim elendi? Tarık Mengüç gözyaşları içinde kaldı

7 Mart Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı son bölümde Ünlüler Takımından elenen ismi açıkladı. Tarık Mengüç elenen isim olduğunu öğrenince gözyaşları içinde kaldı. Sosyal medyada Romen şarkıcı Tarık Mengüç kimdir? sorusu sorulurken ünlü isim bir süre önce kızının hastalığı ile de gündem olmuştu. İşte Survivor 7 Mart akşamı yaşananlar...

7 Mart Survivor kim elendi? sorusu dün akşam cevabını buldu. Survivor'da Acun Ilıcalı Ünlüler Takımından elenen ismi açıkladı. Ünlüler takımından Sedat, Tarık, Adem ve Sabriye'nin eleme potasında olduğu gecede en düşük oy oranı ile Survivor'da elenen isim Tarık Mengüç oldu. Survivor'a veda eden Tarık Mengüç'ün konseydeki son sözleri takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Sabriye ise her hafta eleme potasına girip elenmediği için yarışmada rekor kıracak. Survivor izleyicileri Sosyal medyada Romen şarkıcı Tarık Mengüç kimdir? sorusu sorulurken Mengüç kısa bir süre önce kızının hastalığı ile de gündem olmuştu.

Survivor son bölümde Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından kim elendi sorusu yanıt bulurken elenen isim gözyaşları içerisinde kalarak oğlunun kendisi hakkında söylediği sözleri tekrarladı. Tarık Mengüç, Sabriye, Çılgın Sedat ve Adem Kılıççı'nını eleme listesinde olduğu haftada yarışamya veda eden kişi Roman şarkıcı Tarık Mengüç olurken Sabriye bu hafta da potadan kurtulmayı başardı. Oğlunun en büyük hayalinin yarışmaya katılmak olduğunu dile getiren Mengüç, Ilıcalı'nın veda konuşmasının ardından arkadaşları ile son kez görüştü.

Survivorda_dAn_akAam_kim_elendi

SURVİVİOR 2017'DE KİM ELENDİ?

Elenme potasında yer alan Sabriye, Adem, Tarık ve Sedat arasından Survivor 2017'de Ünlüler takımına bu hafta veda eden isim Tarık Mengüç oldu.Tarık Mengüç magazin dünyasının da yakından tanıdığı bir isim

TARIK MENGÜÇ: 'BURASI ÇOK ZOR'

Belki de bu zaman kadar kalmam bile mucize. Benim yaşıtlarımda sadece Fatih kardeşim var. Diğerleri benden küçük. Oğlumun hayallerini gerçekleştirdim. Baba sen oradan ayrıldığında senin başaramayacağını ben başaracağım dedi. Survivor'a gelmek istiyor.

Bana bu fırsatı verdiğiniz için binlerce teşekkür ederim. Eğer hata yaptıysam herkesten özür diliyorum. İsterdim ki arakadaşlarım gibi 20 yaşında olayım. Güç demek Tarık Mengüç demek ama bugün gücüm bitti. Burası çok zor. Yapabildiğim kadar yaptım. Herkesten özür diliyorum.

Son kez konseydee konuşan Tarık Mengüç gözyaşlarına hakim olamadı.

SURVİVOR'DA HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Survivor 2017'de bu hafta en fazla oyunu kazanarak birinci olan erkek yarışmacı Ogeday olurken ikinci isim Ünlüler takımından Adem oldu. Kızların birincisi ise yine Sema olurken, ikinci isim Pınar oldu. Dört isim konsey sonrası ödüllerini adada alacaklar.

ACUN'DAN ÇARŞAMBA MÜJDESİ

İzleyicilerden gelen yoğun talep doğrultusunda bundan sonra her hafta çarşamba günleri eleme sonrası olaylarla seyircinin karşısına çıkacak olan yarışma TV8,5 ekranlarında olacak. Adaya veda eden kişinin son sözleri ve eleme gecesinden sonra takımlardaki konuşmalar 20:00'da takipçilerin beğenisine sunulacak.

FRAGMANDA KAVGANIN NEDENLERİ YER ALDI

Yeni bölüm fragmanı Fatih ve Adem Kılıççı arasındaki tartışmanın gelecek bölüme damga vuracağını gösterirken Sabriye, Adem, Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat arasındaki eleme gecesiyle ilgili ilk bilgileri paylaştı. Sema Apak'ın büyük bir sakatlık geçireceği 35'inci bölümde ayağı dönen Sema'ya ilk müdahale doktorlar tarafından yapılacak. Adem ise oyun esnasında yaşadığı tartışmada yalnız kalarak diğer arkadaşlarının eleştirilerini alacak. Fatih Hürkan ile şiddetli bir tartışma yaşayacak olan Adem ünlüler takımı yarışmacıları için "Çakal" ifadesini kullanacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adem Kılıççı ünlüler takımında yer alan Sabriye'nin son açıklamasına benzer bir açıklama yaparak yalnızlaştırıldığını ifade edecek. Her hafta eleme listesine giren Sabriye adada dışlandığını belirterek gözyaşlarına boğulurken diğer yarışmacıların bunun sorumlusunun kendisi olduğunu dile getirmişti. Son bölümde yaşanan veda konseyinde adadan elenen isim ise gönüllüler takımı yarışmacısı Sadin Bakır olmuştu. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların bugün buluşacakları ödül oyunda ilk yarışın galibi ise belli oldu.
Çılgın Sedat ve Bulut Özdemiroğlu arasında yaşanacak ilk mücadelede oyunu kazanan kişi Sedat Kapurtu olacak. Yarışmacılar gözleri bağlı bir şekilde performans sergileyecekleri ödül oyununda yemek ödülünün sahibi olmak için mücadele edecek.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ELENEN KİM OLDU?

Geçtiğimiz hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına Sabriye ve Fatih Hürkan'ın isimlerini yazdırdı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseyde en çok adı çıkan yarışmacı Sadin olurken bireysel sembolun sahibi olan Gökhan, Erdi Ünver'in adını söyledi. Yapılan halk oylaması sonucunda programa veda eden kişi ise Sadin Bakır oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA YAŞANANLAR

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde sinirler gerilmeye başlarken peş peşe yaşanan mağlubiyetler sonrası yarışmacılar birbirlerine girdi. Önce adada Tarık Mengüç ile Sabriye arasında daha sonra ise Adem Kılıççı ile Furkan Kızılay arasında ciddi bir tartışma yaşandı. Oyunun hemen öncesinde gerçekleşen tartışma ünlülerin iletişim ödülünü kaybetmelerine neden olurken Furkan, Adem'in kendisine küfrettiğini iddia etti. Ilıcalı da görüntüleri izledikten sonra Kılıççı'nın küfrettiğini doğrularken milli boksöre uyarılarda bulundu. Adem ise küfretmek gibi bir amacının olmadığını söylemek istediğini yalnış sözlerle ifade ettiğini belirtti.

7 Mart Survivor kim elendi? Tarık Mengüç gözyaşları içinde kaldı ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi tarık mengüç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.