7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?

17 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dram türündeki film 7. Koğuştaki Mucize hangi kanalda, 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

17 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan 7. Koğuştaki Mucize adlı dram filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. 7. Koğuştaki Mucize 2019 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Haftalarca birinci sırada kalan 7. Koğuştaki Mucize adlı dram filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir, 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne?

Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın karşılaştıkları bir haksızlık konusunda adalet arayışını ele almaktadır. 1983 yılında geçen hikaye bir Ege kasabasında yaşayan küçük bir kız ölü bulunmuştur. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülmüştür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da kimse ona inanmayacaktır.

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?

İdam cezasına çarptırılmış olan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği tekrardan babası ile birbirlerine kavuşabilmektir.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlenmiş olduğu filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer almaktadır.

7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal

Tür: Dram

Yapım Yılı: 11 Ekim 2019 / 2s 12dk

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir kaç yılında çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.