6 Şubat Van yarın okullar tatil mi? Yarın Van'da kar tatili var mı?

6 Şubat Van yarın okullar tatil mi? 5 Şubat 2020 tarihinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada,engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi. Peki yarın Van'da okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

6 Şubat Van yarın okullar tatil mi? Olumsuz hav koşulları etkisini göstermesiyle birlikte kar tatili ile ilgili haber araştırılmaya başlandı. Bugün birçok ilde okullar tatil edildi. Bugün tatil olan iller arasında Van da yer aldı. Peki Van'da yarın okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

5 ŞUBAT VAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Van’da yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde bugün için okullar tatil edildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okulların bugün (5 Şubat 2020) itibariyle 1 gün süreyle tatil edildiği, engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

6 Şubat Van yarın okullar tatil mi? Yarın Van'da kar tatili var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin iç ve batı bölgelerinde mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıları, Çarşamba gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

Verilerek göre, İstanbul'da Çarşamba günü kuzeyden esen rüzgarla hava soğurken, gece saatlerinde karla karışık yağış bekleniyor. Perşembe sabahından itibaren de kar yağışının etkisini arttıracağı tahmin ediliyor. Kar yağışının hafta sonu da sürmesi bekleniyor.

VAN

Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on dokuzuncu şehri. Doğu Anadolu Bölgesinde yer alır. Van ili nüfus bakımından bu bölgenin en büyük ilidir. 2017 sonu itibarıyla nüfusu 1.106.891 kişidir. Kuzeyden Ağrı, batıdan Bitlis, güneybatıdan Siirt, güneyden Hakkâri illeriyle, doğudan da İran'la sınırlıdır. Anadolu'nun en büyük kapalı havzası olan Van Gölü kıyısında toprakları verimli, akarsuları bol, iklim koşulları oldukça elverişli bir yerleşim merkezidir. Dünya'nın hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biridir.

6 Şubat Van yarın okullar tatil mi? Yarın Van'da kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Van Son dakika kar 6 Şubat Kar tatili Okul
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.