"6 parti ülkeyi parçalayacağını bağıra bağıra söylüyor!"

Nihat Genç: CHP gözlerinizin önünde Cumhuriyet'i sırtından hançerliyor ve hala oyunda oynaşta uykudasınız!

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi’nin ortak çalışması olan “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” mutabakat metni dün düzenlenen törende genel başkanlar tarafından imzalandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal, törenin ardından imzaladıkları 48 sayfalık metni kamuoyuna duyurdu.

Ancak o metnin içeriğine itirazlar da yükseldi... 6 partinin uzlaşmasına en sert tepki ise Veryansın TV sitesinin kurucusu gazeteci Nihat Genç'ten geldi.

Genç, "Altı parti 'açıkça ve alenen' ülkeyi parçalayacağını bağıra bağıra söylüyor, bu peşkeşe kim sessiz kalıyorsa, and olsun, her birinin adlarını her platformda 'hain' diye alınlarına kazıyacağım!" ifadelerini kullanırken bu projeye katkı sunanları Cumhuriyet değerlerine ihanetle suçladı.

Genç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"1. Aradan bir gün geçti, altı partinin deklare ettiği ihanet metnine karşı yazar ve siyasilerden hala ses çıkmadı, ey millet, hepimizi eşitleyen Cumhuriyet'in kökünü kazımaya and içmişler, sizden temsil gücünü alıp Türkiye'ye 'boyunduruk' vurup etnik parçalara ayırmak istiyorlar!

2. Altı partinin imzaladığı metni anlayamayacak kadar aptallaştırılmış ya da açıkça ifade edilen etnik bölünmeye kasten seyirci kalıp salağa yatanlar! Nato sizi işgal etmeye dahi tenezzül etmez, çünkü egemenliğiniz ve bir ülkeniz olduğunun farkında dahi değilsiniz!

3. Trollüğü, demagojiyi, retoriği ve manipüle ağızları bırakın, durum çok vahim, altı parti 'açıkça ve alenen' ülkeyi parçalayacağını bağıra bağıra söylüyor, bu peşkeşe kim sessiz kalıyorsa, and olsun, her birinin adlarını her platformda 'hain' diye alınlarına kazıyacağım!

4. Utanın be, Davutoğlusu, Babacan'ı, Nurcusu Fetöcüsü Natocusu, Cumhuriyet'i ve Anayasamızı, reklam arası dürüm yapmışlar, ihanetlerine katık yapmışlar ve CHP gözlerinizin önünde Cumhuriyet'i sırtından hançerliyor ve hala oyunda oynaşta uykudasınız!

"6 parti ülkeyi parçalayacağını bağıra bağıra söylüyor!" ile ilgili etiketler Nihat Genç CHP İYİ Parti muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.